„Nenorėjau kažkokių netikėtų sužadėtuvių ar kažko „crazy“. Laukiau, kol ji parskris iš Lietuvos. Prieš jai grįžtant iš tėvynės, atspausdinau vieną gražiausių jos profesionalių nuotraukų, įrėminau ir pakabinau virš mūsų lovos. Kai ji įėjo į kambarį, aš jau stovėjau su sužadėtuvių žiedeliu“, – prisiminimais dalijosi verslininkas A.Perezas.

Amerikietis neslepia: prieš pat sužadėtuvių akimirką jis jaudinosi. „Bet buvau įsitikinęs, jog Urtė man pasakys „taip“. Džiaugiuosi, kad taip ir įvyko“, – sakė pašnekovas.

Aaronas pasakojo, kad sužadėtuvių žiedelį pirko iš žinomo dizainerio Los Andžele, Jungtinėse Amerikos valstijose. „Patiko dėl to, kad jis vienetinis. Kito tokio pasaulyje nėra. Dėl to ir nepagailėjau daugiau nei 30 tūkstančių JAV dolerių“, – atviravo A.Perezas.

Vyras neslėpė, kad nori ir kuo greičiau iškelti vestuves, tačiau kol kas dar detalių nėra apgalvojęs. Kol kas verslininkas mano, jog su mylimąja tuoksis Amerikoje, o ne Lietuvoje.

Apie vestuves paklausta Urtė tikino, kad kol kas nejaučia būtinybės susituokti iš karto. „Skubėjimas tuoktis santykių nepadarys tobulesniais. Todėl mėgaujamės nuostabiu sužadėtuvių periodu, tačiau galime patvirtinti: santuoka tikrai ne už kalnų“, – šypteli Urtė.

Mergina neslepia, kad sužadėtuvių dieną ji jautėsi pati laimingiausia pasaulyje ir negalėjo nustoti šypsotis. Pirmoji, kuri sužinojo apie Aarono ir Urtės sužadėtuves, buvo merginos artima draugė. Jai Urtė parašė žinutę ir pasidžiaugė dėl sužadėtuvių.

„Esu laiminga. Tačiau ne labiau nei tada, kai dar nebuvome susižadėję. Esu įsitikinusi, jog santykių statusas nedaro įtakos dėl meilės žmogui. Tačiau tikrai – labai džiaugiuosi, jog susižadėjome“, – apie naują etapą santykiuose kalba Urtė.

DELFI primena, kad A. Perezo ir jo išrinktosios santykius vis dar drumsčia gandų šleifas.

12 metų skiriančios poros santykiai garsiausiai nuskambėjo sausio pirmąją, kuomet naktinis klubas, kuriame jiedu sutiko Naujuosius metus, paviešino vakarėlio nuotraukas. Mergina – nepilnametė, o viename Kauno klube, kuriame jie linksminosi, gali lankytis tik 21-erių sulaukę asmenys.

Be to, dar balandžio pabaigoje buvusios Aarono simpatijos pradėjo viešinti susirašinėjimo žinutes ir pokalbius, kuriuose jis esą teigia, kad jo ir Urtės meilė tėra reklaminis triukas.

Plačiau apie tai skaitykite ČIA.

Savo nuomonę apie tai, kad Urtės ir Aarono santykiai gali būti tik reklama, vienoje televizijos laidoje išdėstė ir atlikėja Natalija Bunkė.

„Nenustebčiau, jei visa tai tik reklaminis triukas. Prieš penkerius metus viena viešųjų ryšių kompanija man pasiūlė 10 tūkstančių litų. Jei būčiau sutikusi, spaudoje būtų pasirodę keletas mano nuotraukų su Aaronu.

Niekas neprašė manęs teigti, kad esu jo mergina, tačiau fonas buvo toks: milijonierius turi interneto pažinčių svetainę, kurioje kviečiamos registruotis lietuvės. Užsiregistravusios jos turi galimybę susipažinti su JAV milijonieriais“, – apie gautą pasiūlymą dėstė Natalija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)