Sekmadienio vakarą Kauno restorano šefo amplua debiutuos iš Didžiosios Britanijos parskrendantis Algirdas Gečas. Ne vienoje Europos šalyje ir ne viename aukšto lygio restorane patirties pasisėmęs lietuvis nusprendė savo ateitį toliau kurti gimtinėje.

Ypatinga yra šiandien atidaromo beveik trisdešimties arų ploto vasaros sodelio aplinka – tūkstančiai rečiausių augalų, dekoratyvūs fontanai, audiniais dekoruotos pavėsinės ir dvi dengtos terasos, ant kurių stogų auga dirbtinė žolė.

„Sodelis nuolat keisis ir jame bus galima stebėti, kokią įtaką gamtai daro metų laikai. Kol kas planuojame, jog į jį bus galima patekti tik šiltuoju metų sezonu. Bet... ką gali žinoti“, - sako H. Tautkus.

Specialų šou atidarymo proga paruošė žinomas vestuvinių suknelių nuomos salonas „Diva“, šįkart pristatantis naujausius dviejų dizainerių Natašos Bovikinos ir Oksanos Mukha darbus. Anot „Diva“ atstovės Agnės Martinkėnės, itin pasisekė, nes į Lietuvą pavyko atgabenti dar niekam neregėtą suknelę „Khalisa“ iš 2018 – ųjų metų kolekcijos.

Visas vestuvines sukneles pristatys visažistų ir kirpėjų dėka nuotakomis – nimfomis virtusios žinomos moterys. Joms renginiui pasiruošti padėjo makiažo meistrės Sandra Žukauskienė ir Rugilė Bliujūtė bei plaukų stilistė Liubov Bulatovič Bondarenko.

Nuotakos, laukdamos svečių, įsitasė išskirtiniuose „Obsessions“ kompanijos, įkurtos Australijoje gyvenančios Ievos Umbras, krėsluose. Jos šventinį vakarą pasipuošė papuošalų kūrėjos Ivetos Norbutaitės naujausiais, dar niekur nedemonstruotais darbais. Auskarai, apyrankės, kaklo papuošalai ir kiti aksesuarai vienam vakarui tapo ir aplinkos interjero dalimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)