Netrukus trečiojo vaiko susilauksianti atlikėja atrodė kaip niekad energinga, nors gimtadieninius sveikinimus tenka priimti nuo pat ankstyvo ryto.

„Nuo pat ryto manęs laukė staigmenos, pabudusi sulaukiau gėlių nuo Jurgio ir vaikų. Vėliau keliavome pietauti į mano mėgstamiausią restoraną. O štai vakare švenčiame su muzika! Tikiuosi, jie prisijungs keliaujant nuo Vilniaus rotušės iki Gedimino prospekto, o vakare gimtadienį atšvęsime mūsų namuose“, – pasakojo E. Jennings.

Pirmųjų dovanų Erica sulaukė ir iš savo vadybinės komandos. „Sulaukiau skambučio į duris, o jas praverusi išvydau gėles, rytinės kavos padelį ir, žinoma, kruasaną“, – juokėsi E. Jennings, šiuo metu galinti be jokios sąžinės graužaties mėgautis įvairiais kepiniais ar saldumynais.

Iki trečiojo vaiko gimimo beliko laukti tik kiek mažiau nei pusę mėnesio, tad geriausią gimtadienio dovaną atlikėja gaus jau visai netrukus.

Erica džiugiai prisipažįsta nėštumo vargų nepatirianti. Sako, tik šiek tiek pavargsta ir leidžia sau anksčiau gulti į lovą, tačiau ties tuo jos nėštumo laikotarpio sunkumai ir baigiasi.

„Man tikrai labai pasisekė“, – sakė atlikėja, šiandien švenčianti 37-ąjį gimtadienį.

Jos garbei šįvakar prie Vilniaus rošutės skambėjo ir gimtadienio daina, kurią kartu su Jurgiu traukė ir pritariamai kojomis trepsėjo visi susirinkusieji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)