Vartojo nelegalius preparatus ir narkotines medžiagas

Po balandžio 12 d. įvykusių rungtynių su „Šiaulių“ ekipa, krepšininkas buvo vienintelis iš savo krepšinio komandos narių, iš kurio buvo paimtas mėginys dopingo kontrolei. Paaiškėjo, kad V. Dilio mėginyje rasta kokaino ir stanozololo pėdsakų, dėl kurių tolesnė krepšininko karjera pakibo ant plauko.

Stanozololas – sintetinis anabolinis steroidas, kuris spartina anabolinius procesus – ląstelių augimą, dalijimąsi, taip pat baltymų sintezę. Dėl jo vartojimo 2003-iaisiais įkliuvo Lietuvos bėgikė Rasa Drazdauskaitė, kuri buvo diskvalifikuota dvejiems metams.
Vilmantas Dilys

Siautėjo buvusios mylimosios namuose

2016 m. birželio 9 d. rytą Natalija Bunkė savo feisbuko paskyroje pasidalijo nuotraukomis, kurios privertė daugelį aiktelėti. Moteris prisipažino, jog su mylimuoju Vilamantu Diliu išsiskyrė, o šis išspyrė jos namo Klaipėdoje duris ir ėmė niokoti jos turtą.

„Viskas! Tylėti daugiau nebegaliu... Nes bijau ne tik dėl savo gyvybės, bet ir savo sūnaus. Šį rytą visiškai girtas Vilmantas Dilys, su kuriuo mes jau keletą dienų išsiskyrę, išspyrė mano namo Klaipėdoje duris ir įbėgęs pradėjo viską niokoti, sukrovė viską, ką rado po ranka, į laužą ir pradėjo deginti... Sudegė mano visos orchidėjos, drabužiai... Baisiausia tai, kad tai matė mano mažametis vaikas, kuris tuo metu miegojo su tėčiu... Aš po koncerto likau Vilniuje.

Niekada negalvojau, kad žmogų šitaip davesti gali alkoholis. Santykiai baigėsi... Ir baigėsi va taip... Aš nenoriu, kad mano gyvenimas virstų tragedija...“, – savo feisbuko paskyroje rašė išsigandusi moteris.

N. Bunkė skyrybų priežastimi įvardijo alkoholį: „Tai didžiulė jo bėda. Jis visą savo gyvenimą taip suėdė su tuo alkoholiu.“ Laimė, niekas nenukentėjo, tačiau buvo iškviesta policija.

„Aš po koncerto Vilniuje miegojau ir namuose buvo Danielius su sūnumi Kristupu. Vilmantas 5 ryto leido sau ateiti ir išspirti terasos duris. Jos visos guli ant žemės. Įėjo į namus ir pradėjo viską, kas po ranka pakliuvo...

Ten buvo didelės dėžės mano orchidėjų, jis visas tas orchidėjas sukrovė, drabužius sukrovė ir padarė didelį fakelą lauke, kaip matot“, – įvykį nupasakojo N. Bunkė. Po šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau greitai jis buvo nutrauktas, nes Vilmantas atkygino N. Bunkei materialinę žalą.

Klube užpuolė jauną moterį

2017-aisiais V. Dilio pavardė dar kartą sužibo žiniasklaidoje. Šįkart – dėl galimo smurto prieš jauną moterį viename sostinės naktinių klubų. Incidentas įvyko 2017 m. balandžio viduryje, populiariame Vilniaus bare – „Wall Street Avenue“.

V. Dilio auka tapusi tinklaraštininkė Mažena Gorelova savo pasakojimu pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Tik užėjusi į tualetą išgirstu labai stiprų smūgį į duris. Ne tokį, kuomet nuo šampano apspangusios šviesiaplaukės beldžiasi į duris norėdamos greičiau pasidažyti lūpas, o tokį, nuo kurio, atrodo, suvirpėjo visos keturios mane supančios sienos.

Kaip mat atidarau duris ir į klausimą „Kas čia vyksta?“ sulaukiu netikėto atsakymo: aukštas, agresyvus ir apsvaigęs vyras čiumpa mane už kaklo ir lyg kokią jam po kojomis pasipainiojusią šiukšlę sviedžia į sieną, palydėdamas įžeidžiančiais, necenzūriniais žodžiais“, – pasakojimą pradėjo M. Gorelova.
Mažena Gorelova, Vilmantas Dilys, Natalija Bunkė

Jauna moteris teigė, kad tokioje situacijoje jai dar niekada neteko atsidurti: „Pasimetu ir galvoje pabyra abejonės... Ką daryti? Kviesti apsaugą? Administraciją? Policiją? O gal tai yra normalu? Na jau ne, joks vyras manęs nelies ir neįžeidinės! Juolab apsvaigusio žmogaus poelgiai yra neprognozuojami, tad tuo metu policija man pasirodė tinkamiausias variantas.

Apie tai išgirdusi kartu su agresyviu vyriškiu besilinksminusi, taip pat ne ką prasčiau apsvaigusi kompanija kaip mat nusprendžia draugiškai už jį atsiprašyti. Jūs rimtai?! Savininku prisistatęs vyras prašo nekviesti policijos ir už tai siūlo „pastatyti“ kokteilį, ar šampano butelį. „Taigi čia Vilmantas Dilys, negi jo nežinai?“ – sako jis.

Ne, nežinau. Tačiau išsiaiškinu, jog tai tas pats vyriškis, ne per seniausiai sudeginęs Natalijos Bunkės daiktus ir toks jausmas, jog jam bet kokie poelgiai yra atleistini. Darosi juokinga. Policijos nekviesti prašo ne tik kompanija, bet ir pasimetusi Natalija. Nustembu ją pamačiusi V. Dilio kompanijoje, tačiau tai yra ne mano reikalas.“

Pasimetusi M. Gorelova pagalbos kreipėsi į apsaugos darbuotoją, tačiau teigė ir čia jos nesulaukusi: „Pasimetusi ir užspausta iš visų pusių kreipiuosi į apsauginį, kuris mane pasitinka tokiais pačiais žodžiais „Taigi čia Dilys“ ir draugiškai paaiškina, jog niekuo padėti negali, kadangi agresyvus krepšininkas linksminasi „Wall Street Avenue“ „boso“ kompanijoje.

Nuleidusi rankas sulaukiu paskutinio bandymo papirkti alkoholiu. „Viskas ko tik nori už baro sąskaitą!“ Kaip žema. Neturėdama jokių įrodymų, rimtų sužalojimų, tačiau įsižeidusi ir nelaiminga, nenorėdama bergždžiai likusią vakaro dalį praleisti policijos komisariate, tiesiog išeinu.“

M. Gorelovai apie incidentą prabilus savo tinklaraštyje ir feisbuko paskyroje, V. Dilys su moterimi susisiekė ir atsiprašė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)