G. Stiklickienė ir A. Žemaitis – pora ne vienerius metus. Jie susipažino tuomet, kai Gerda pradėjo dirbti laidoje „TV pagalba“. Kolegiška draugystė į šiltus jausmus peraugo palaipsniui.

Tiek G. Stiklickienei, tiek A. Žemaičiui ši santuoka yra antroji. Po vestuvių moteris puikuojasi nauja pavarde, ji tapo Gerda Žemaitė.

Nuotaka šventei pasirinko dizainerės Aurelijos Jurkšaitytės kurtą suknelę bei papuošalų iš natūralių akmenų kūrėjos Jūratės Kalvaitienės apyrankę, auskarus ir kaklo vėrinį. Aksesuarai buvo pagaminti būtent Gerdai iš Keshi perlų ir kristalų.

Nuotakos puokštės autorė - Inga Norkeliūnienė. Vienam pagrindinės šventės aksesuarui panaudotos zundos, bijūninės rožės, kalijos.

Nuotakos makiažu rūpinasi jos sesuo.

Šventė su beveik 40 svečių vyks restorane "Luna". Viena iš jos detalių - jauniesiems ledo taures, skirtas vidurnakčio ceremonijai, pagamino žinomiausias ledo skulptorius Mindaugas Tendziagolskis.

Jaunieji pasirūpino vaišėmis, o programa jiems - draugų staigmena. Jie nieko apie ją nežino.

Balandžio pradžioje „TV Pagalbos“ žvaigždė gausiame bičiulių rate atšventė savo mergvakarį.

Pačių sukurtas keliaraištis, masažo pamoka, išsitaškymas, apsilankymas „Maniako irštvoje“, prabangi vakarienė, vienetinis rankų darbo chalatėlis – tai tik dalis staigmenų, kurias nuotakai suorganizavo bičiulės.

„Po tokio nuostabaus mergvakario galiu tvirtai pasakyti du dalykus: šeimyniniam gyvenimui draugės mane paruošė puikiai ir tai buvo labiausiai stulbinanti šventė, kurią man kas nors kada nors yra surengęs!“, – sakė G. Stiklickienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (286)