Naujo mados pasaulyje vardinio ženklo „It“ kolekciją pristatė ne tik V. Bičkutė, bet ir garsi tinklaraštininkė Mažena Gorelova-Absentta, stilistė Violeta Krasovska, šokėja Roberta Leščinskaitė, vyrų modelių agentūros „First Face Models“ įkūrėja Aistė Andrijauskaitė, modelis Loreta Lukšaitė.

„Mano kuriamos suknelės yra skitos pasitikinčiai savimi moteriai, kuri vertina aiškų kirpimą, kokybę ir lengvumą“, – sakė „It“ ženklo sumanytoja Alma Katinė.

Prie mados kolekcijos buvo priderintos vienetinės „PakabaHouse“ rankinės bei unikalūs „Bejuvel“ papuošalai.

„Mėgstu įvairias sukneles: spalvotas ir juodas, taškuotas ir gėlėtas, ilgas ir pabrėžiančias figūrą, lengvutes ir šluojančias žemę... Lengviau būtų pasakyti ko nemėgstu: tai – švarkų ir, apskritai, ofisinio stiliaus. Esu be galo laiminga galėdama sau leisti viską: juk menininkų neriboja joks „dresskodas“, – linksmai kalbėjo V.Bičkutė.

Žinoma moteris neslėpė, jog, jei tik leistų galimybės, įsirengtų atskirą kambarį vien tik bateliams ir rankinėms. Šių, pasak aktorės, negali būti per daug!

„Dažniausiai nešioju talpią rankinę. Nemėgstu kietų, griežtų formų, tad maniškės – dažniausiai minkštos, dievinu verstą odą“, – pastebėjo žinoma moteris.

Pasak tinklaraštininkės Maženos Gorelovos-Absenttos, suknelė ne tik puošia moterį, bet šiame drabužyje slypi kur kas daugiau. Tai – paslaptinga moteriška energija.

„Šiais laikais veiklios, sėkmingai dirbančios moterys vietoj suknelės ar sijono itin dažnai pasirenka klasikinius kelnių kostiumus. Kodėl taip yra? Versle moterys konkuruoja su vyriškos giminės atstovais ir vilkėdamos sukneles dažnai jaučiasi lengviau pažeidžiamos, silpnesnės, moteriškesnės, o tai – tik dar kartą įrodo slaptą suknelės galią. Suknelė bet kuriuo sezonu yra bene pagrindinis moters drabužis, o lašelis gerų kvepalų – svarbiausias jos įvaizdžio akcentas“, – pabrėžė M Gorelova-Absentta.

Stebėti mados kolekcijos pristatymo ir pasiklausyti saksofonistės Gretos Karnatkaitės atliekamos muzikos atvyko vyrų stiliaus žinovas Algirdas Gricius su drauge, dizainerė Agne Deveikytė, atlikėjas Audrius Janonis, plaukų stilistas Robertas Danilevičius, modelis ir finansų konsultantas Tomas Butautas su drauge modeliu Vaida Tautavičiūte, balerina Anna Baranova, kolekciją demonstravusios aktorės sesuo, viešųjų ryšių specialistė Vaida Bičkutė ir kt.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)