Įsibėgėjus vakarėliui, Valerijus patraukė visų svečių dėmesį šalia savęs pakviesdamas tris vakaro svečius: Roką Bernatonį, Gabrielę Martirosianaitę ir Jurgį Didžiulį. Šiems buvo įteiktos visos priemonės šukuosenoms kurti ir pakviesti trys modeliai.

Dar prieš priimdama šį iššūkį, Gabrielė, bendraudama su DELFI, papasakojo apie savo patirtis kirpėjo kėdėje – ne visos jos buvo malonios, o viena iš ryškiausių nutiko sėdint V. Gigevičiaus kėdėje. „Kai kirpėjas yra ir tavo geriausias draugas, jam nelabai gali pasakyti savo norų, jį kritikuoti ar aiškinti, kaip kokia įkyri klientė, – šyptelėjo Gabrielė, pasakodama apie Valerijų, ir nusijuokė. – Greitai būni nutildyta.“

Natūralumą mėgstanti G. Martirosianaitė atvira – kartą Valerijus gerokai paeksperimentavo. „Dabar jau atsargiai jam reiškiu savo norus, nes kažkada, atėjusi pas jį pasitrumpinti gal centimetru, išreiškiau tokią mintį, gal net labiau iliuziją, o kas būtų, o ar iš viso tiktų man kirpčiukai, – pasakojo pašnekovė. – Na, jis sako „pažiūrėkime“ ir nukirpo. Nei aš jo prašiau, nei norėjau. Na, mes, moterys, juk dažnai pasvarstome: o kas būtų, jei nusikirpčiau trumpai, jei nusidažyčiau? Štai po šios patirties supratau, kad šio kirpėjo kėdėje fantazuoti reikia tyliai.“

G. Martirosianaitė pasakojo, kad niekuomet neteko ilgai ieškoti ir bandyti skirtingų kirpėjų, kol atrado sau tinkantį meistrą. Anot jos, kirpėjai-stilistai visuomet kone patys ateidavo į jos gyvenimą ir tapdavo jos draugais.

Valerijus Gigevičius ir Gabrielė Martirosianaitė

Pasidomėjus, kokius dar eksperimentus G. Martirosianaitė yra išbandžiusi kirpėjo kėdėje, ji prisiminė dar vieną nuotykį su Valerijumi. „Mes turbūt buvome pirmieji Lietuvoje, kai jis man plaukus nudažė ombre stiliumi, tai buvo tikrai labai seniai, – pasakojo Gabrielė. – Ir tol, kol taip nevaikščiojo visas miestas, man labai patiko, o kai tai labai išpopuliarėjo, atsisakiau to. Sugrįžau prie natūralių plaukų.“

Pastaruoju metu Gabrielės mintyse nesisuka jokie eksperimentai: „Man svarbu, kad plaukai būtų sveiki, prižiūrėti ir žvilgantys. Gal norėčiau tik kiek patrumpinti“.

Dažnai dėl darbo įvairias šukuosenas išbandanti mergina namuose nesiima pernelyg didelių iššūkių kuriant sau stilių: „Mano plaukai išgyvena įvairius dalykus, tad paprastą dieną tiesiog juos plaunu kokybišku šampūnu ir balzamu. Aišku, kartais kažkur išeinant susigarbanoju, bet kirpėjai tai geriau padaro“.

Šventinį vakarą Valerijų sveikino ne tik Gabrielė, bet ir būrys kitų viešnių bei svečių: dainininkė Monika Pundziūtė-Monique, magas Rokas Bernatonis, atlikėjas Jurgis Didžiulis, dizainerė Diana Vapsvė, tapytoja Skaistė Semenikė, dainininkė Diana Dargienė, realybės šou „Baras“ išgarsėjusi Agnieška Olševska, visuomenininkė Rima Olberkytė-Stankus su vyru ir daugelis kitų.

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)