Į ilgą kelionę atlikėja išsiruošė ne viena, tačiau kas gi tas paslaptingas jos kompanionas ar kompanionė – atskleisti nepanoro. Sako, tebūnie lieka šiokia tokia intriga.

Per pastarąją savaitę Donatos kelionių „sąskaitoje“ – Tailando sostinė Bankokas ir didžiausia šalies sala Puketas.

D. Virbilaitė skuba paneigti mitą – ne, transseksualų Tailande nėra tiek daug, kiek galėtumėte įsivaizduoti. „Viskas perspausta filmais ir knygomis, tiek transseksualų, kiek pasakojama, ten tikrai nėra“, – sakė atlikėja.

Anot jos, Bankokas, nors ir paliko didžiulį įspūdį toli gražu neprimena svajonių miesto.

„Ten nėra skurdžių ir turtingų rajonų, Bankoke viskas sumaišyta. Labai daug nešvaros, daug triukšmo, o kvapas! Galima sudaryti atskirą žemėlapį pagal kvapus“, – juokėsi buvusi grupės „XL Plus“ narė.

Tačiau nepaisant nosį riečiančių kvapų ir šiukšlių, Bankokas pasižymi kitokia, spalvinga ir net keista kultūra. O ir žmonės ten, anot jos, labai šilti.

Planuojantiems kelionę į Bankoką Donata pataria apsilankyti „Octave“ bare, esančiame 45-ajame „Marriot“ viešbučio aukšte, ant stogo. Iš čia atsiveria nuostabūs vaizdai – Bankoką galima apžvelgti 360 laipsnių kampu.
Donatos Virbilaitės kelionė į Tailandą

Donata sako, kad Tailando sostinė gražiausiai atrodo į ją žvelgiant būtent nuo pastatų stoguose įkurtų terasų.

Paklausta, ar sulaukia daug vietinių gyventojų dėmesio, Donata kukliai ištarė – tikrai ne, šioje šalyje vyrų dėmesys gerokai solidesnis nei, tarkime, Egipte.

„Jie net nežiūri. Ir nors teko girdėti, kad Azijos šalių žmonėms baltaodžiai yra egzotika, panašu, kad bent jau kurortuose ir sostinėje jie į mus išskirtinai tikrai nereaguoja“, – DELFI sakė Donata.

Šiuo metu Donata atostogauja Tailande, tačiau čia ilgam neužsibus – laukia skrydžiai į Malaiziją ir Singapūrą.

Atlikėja sako, kad į tokią tolimą kelionę išsiruošė pirmąsyk. Ir nors keliauja kone kas mėnesį, dažniausiai apsiriboja Europos valstybėmis.

„Anksčiau toliau Turkijos ir Egipto nesu keliavusi“, – pasakojo D. Virbilaitė, prieš keletą metų papildžiusi Anglijos lietuvių gretas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)