Laidoje dalyvavusios Jovita Vaicekauskaitė ir Germantė Venskaitienė kalbėjo, kad nė neprisimena tokios atlikėjos, kurios dainą teks atlikti. „Man didelių emocijų kaip atlikėja nekelia, tai išsitraukus nelabai apsidžiaugiau“, – sakė Germantė.

Tuo tarpu Jovita juokavo neva išvis nežinojusi, kas ta V. Mauručaitė: „Gal kokia žurnalistė?“

Vėliau J. Vaicekauskaitė pridūrė, kad V. Mauručaitės dainų pasirinkimas išties nedidelis, o vaizdo klipai – tarsi parodijos. „Yra kelios dainos, tai iš tų dviejų dainų mes išsirinkome vieną. Tuos vaizdo klipus žiūri kaip paprasčiausią parodiją, tais laikais gal tai buvo normalu, aerobikos judesiai. Gal iš to ir atsirado aerobika – iš V. Mauručaitės pasirodymų“, – kalbėjo Jovita.

Tokie žodžiai išties įpykdė V. Mauručaitės dukrą, kuri savo nuomonę išreiškė feisbuke.

„Atradau laisvą minutę ir noriu duoti patarimą „Mes vieno kraujo“ projekto dalyvėms. Šaunuolės, merginos, kad stengiatės. Tačiau nepakomentuoti apie Jūsų susidomėjimą tuo, ką darote, negaliu“, – apie merginų pasirodymą kalbėjo Vasha.

„Iškritus atlikėjui, kurio galbūt nežinote, tačiau kuomet jūs buvote pas savo Mamas pilveliuose, jos šoko ir dainavo klausydamos šios „nežinomos“ atlikėjos dainų, kurių ji „neturi“, nors yra įrašiusi apie 14 albumų, ir Jūsų tėvai, seneliai ir ne tik, tikrai tas dainas žino, – pastabas liejo Gabrielė. – Jei jau sakote, kad nėra iš ko rinktis, siūlau pasidomėti prieš lipant į sceną ir garsiai kalbant.

Antras dalykas... „Aerobika“, kuri yra pastatyta garsių baleto artistų, Jums pasirodė šmaikštu? Tiesiog siūlau daugiau pasidomėti prieš garsiai kalbant ir komentuojant tuos, iš kurių turėtumėte pasimokyti norėdamos būti scenoje! Sėkmės“, – savo įrašą vėlyvą sekmadienio vakarą baigė Gabrielė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)