Sekmadienį, balandžio 23 d., E. Dragūnas švenčia savo 41-ąjį gimtadienį. Vos kelias dainas fiestos pabaigoje atlikęs dainininkas į areną tiesiog „įvažiavo“ su visa scena.

Po pirmosios dainos atlikėjas paragino visus atsistoti ir pajudėti kartu: „Atsistokime, neturime daug laiko. Jūsų, krepšininkai, kojos juk stiprios“.

Kiek vėliau E. Dragūnas vėl kreipėsi į daugiatūkstantinę minią: „Žinote, šiandien prie manęs priėjo žmonių, daug jaunimo. Jie norėjo su manimi fotografuotis, o aš galvoju „kodėl?“. Bet šiandien, kai pamačiau Vladą Garastą, pats paėmiau telefoną.“

„Ačiū jums už visas gražiausias emocijas“, – krepšininkams bei visiems su krepšiniu susijusiems profesionalams dėkojo E. Dragūnas. O arenoje sekmadienio vakarą išties netrūko garsiausių krepšininkų, kurie čia sekmadienio vakarą susirinko pagerbti per 95-erius metus prie krepšinio populiarumo ir tobulinimo susijusius profesionalus.

E. Dragūno koncerto ir K95 apdovanojimų ceremonijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)