Šlovė nuo pirmųjų žingsnių

Sel'o era prasidėjo 1992 metais. Egidijus ėmė ir paskambino Andriui Mamontovui, kuris tuomet vedė radijo laidą, ir paprašė sukurti repo grupę. Taip paprastai ir prasidėjo E. Dragūno kelias į muzikos pasaulio padanges.

Iššifruoti grupės SEL pavadinimą paprasta - tai tiesiog visų trijų pirmosios grupės sudėties vaikinų vardų pirmosios raidės: Sieras, Egis ir Laimis.

SEL išleido 10 albumų, 6 singlus, 2 geriausius dainų rinkinius ir net dokumentinį DVD filmą. Nuo pat 1992 grupės lyderis išliko Egidijus, nors žmonių, kurie prisidėjo prie šios grupės, buvo nemažai. Kurį laiką SEL vadybininku dirbo ir Martynas Tyla, šiuo metu padedantis muzikos keliu žengti Donatui Montvydui.

Skandalingasis E. Dragūnas

Nuo pirmųjų grupės gyvenimo dienų iki dabar Sel'as mėgaujasi šlovės spinduliais, nors tą šlovę visuomet lydi ir daugybė skandalų.

Pastarąjį skandalą įplieskė vaikinas, pareiškęs, kad Egidijus su juo neatsiskaitė už grandiozinį koncertą, prieš pusantrų metų vykusį Kauno Žalgirio arenoje. Šiuo metu vyksta teisminis procesas, kurio metu nagrinėjama, ar Egidijaus Dragūno vardo fondas iš tiesų neteisėtai pasisavino šimtatūkstantinę pinigų sumą.

Tačiau tai tik pinigai. Prieš kelerius metus viena vilnietė teisme bandė įrodyti, kad pagimdė Egidijaus vaiką. Deja, to jai įrodyti nepavyko.

Naktys areštinėje už apsižodžiavimą su apsaugos darbuotojais, piniginės tuštinimas už vairavimą išgėrus ir nepaklusimą policijos pareigūnams bei kitas kelių eismo taisykles, rodos, įprasta Egidijaus kasdienybė.

Neįtikėtini gimtadienį švenčiančio E. Dragūno įvaizdžio pokyčiai: nuo kiemo chuligano iki solidaus vyro

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)