Žaidimo „Tiesa Drąsa“ taisyklės paprastos – žaidėjas turi rinktis tiesą ar drąsą. Tiesos atveju vedėjas užduoda klausimą ir, jei žaidėjas meluoja ar išsisukinėja nuo atsakymo, turi įvykdyti specialią užduotį. Indrės žaidime tai nustatė specialus „Labas“ melo detektorius. Jei žaidėjas renkasi drąsą, iškart turi atlikti užduotį.

Mantas beveik valandą atsakinėjo į žiūrovų ir Indrės klausimus, vykdė įvairias užduotis. Paklaustas, kiek per mėnesį uždirba, jis šiek tiek sutriko: „Pasakysiu kiek uždirbu, bet nesakysiu, kokia valiuta. Tūkstantį penkiasdešimt per mėnesį.“

Tačiau melo detektorius nusprendė, kad toks atsakymas neteisingas ir Mantui teko darytis makiažą į vakarėlį.

Vėliau komikas atskleidė, kad kartą Panevėžyje nuėjo į pasimatymą ir tik po kurio laiko suprato, jog mergina – jo antros eilės pusseserė.

Žaidimo metu netrūko ir rimtų iššūkių: Mantui teko visiems parodyti savo paskutinius susirašinėjimus, paragauti pačio aštriausio padažo pasaulyje ir galiausia žemyn galva išgerti žalių kiaušinių gėrimą. Tai, jo nuomone, buvo pats baisiausias dalykas jo kada nors darytas tiesioginiame eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)