Teismo posėdis dėl bankroto bylos iškėlimo yra numatytas 2017 m. birželio 2 d.

Fizinio bankroto prašantis G. Einikis turi neįtikėtiną talentą prisivirti košės ir atsidurti teisėsaugos akiratyje.

Praėjusį – kovo – mėnesį teismas jam skyrė 100 eurų baudą už tai, kad jis, būdamas neblaivus, pažeidė viešą tvarką ir įžeidinėjo policijos pareigūnus.

Vasarį G. Einikis buvo nubaustas už nedidelį chuliganizmą, nes viešoje vietoje vartojo necenzūrinius žodžius ir gestus, kabinėjosi prie žmonių. Anot paties G. Einikio, jam skirta maksimali bauda – 86 eurai.

2016-ųjų gegužę areštinėje G. Einikis nakvojo, nes... išgasdino sutuoktinę savo neadekvačiu elgesiu. Padauginęs alkoholio jis ėmė vystyti pokalbį su citrinmedžiu.

„Jis kalbėjosi su citrinmedžiu, plėšė nuo jo lapus. Matyt, ji ištiko baltoji karštinė, todėl paskambinau į greitąją pagalbą, tačiau medikai liepė kviesti ir policijos pareigūnus, nes esą vieni bijo eiti į butą“, – tąkart pasakojo J. Einikienė.

Praėjusiais metais krepšininkas areštinėje „viešėjo“ už tai, kad smurtavo prieš žmoną. Smurto apraiškos jo asmeniniame gyvenime – ne naujiena.

J. Einikienė buvusio krepšininko smurtą kentė dar iki vestuvių. 2011 metais, per Kalėdas, G. Einikis grasino ją nužudyti, apipilti rūgštimi ir sudeginti. Tuo metu jo sužadėtinė Jurgita skaičiavo paskutines dienas iki gimdymo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)