Į egzotiškąjį Tailandą Gerda ir Andrius iškeliavo dviese. Be šeimos, artimųjų ar draugų. Jiems ketina surengti atskirą šventę. O kol kas tuoktuvės Tailande – tik jų dviejų reikalas.

G. Stiklickienė ir A. Žemaitis – pora ne vienerius metus. Jie susipažino tuomet, kai Gerda pradėjo dirbti laidoje „TV pagalba“. Kolegiška draugystė į šiltus jausmus peraugo palaipsniui.

Tiek G. Stiklickienei, tiek A. Žemaičiui ši santuoka yra antroji.

Kiek anksčiau G. Stiklickienė yra atskleidusi, kad po vestuvių puikuosis nauja pavarde ir taps Gerda Žemaitė.

Balandžio pradžioje „TV Pagalbos“ žvaigždė gausiame bičiulių rate atšventė savo mergvakarį.

Pačių sukurtas keliaraištis, masažo pamoka, išsitaškymas, apsilankymas „Maniako irštvoje“, prabangi vakarienė, vienetinis rankų darbo chalatėlis – tai tik dalis staigmenų, kurias nuotakai suorganizavo bičiulės.

„Po tokio nuostabaus mergvakario galiu tvirtai pasakyti du dalykus: šeimyniniam gyvenimui draugės mane paruošė puikiai ir tai buvo labiausiai stulbinanti šventė, kurią man kas nors kada nors yra surengęs!“, – sakė G. Stiklickienė.

Akimirkos iš G. Stiklickienės mergvakario:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)