„Nemanau, kad turiu tobulą kūną, tiesiog rūpinuosi juo, nes šiame kūne privalėsiu praleisti visą savo gyvenimą, – sako J. Leonavičiūtė. – Man sportas yra ne tik savęs išorinis gražinimas, bet kartu ir puikus būdas atsikratyti streso, neigiamų emocijų.“

Jolantai pradėjus dirbti sporto klubo trenere, salė tapo antraisiais namais, o keturios intensyvios asmeninės treniruotės per savaitę – įprastu grafiku. Atšilus orams J. Leonavičiūtė sportuos ir gamtoje: sės ant dviračio, važiuos į parkus, bėgs krosą.

„Jau daugiau nei pusę metų mano pagrindiniais sporto įrankiais tapo svarmenys, treniruokliai, štangos. Ruošdamasi fitneso varžyboms privalėjau bėgimo takelį iškeisti į kilnojamą geležį, bet to nė kiek nesigailiu. Nors bėgimo tikrai nežadu atsisakyti. Gegužę mielai bėgiosiu Neries pakrante“, – sako J. Leonavičiūtė.

Jos spintose viršų ima sporto drabužiai. „Labai mėgstu patogumą, todėl juos dėviu ne tik treniruotės metu, bet ir laisvalaikiu. O moterims, kurios niekaip neprisiruošia sportuoti, bet tradiciškai nutaria viską pradėti nuo naujo sportinio kostiumo, noriu pasakyti, kad svarbiausia – psichologiškai nusiteikti, jog atėjo laikas sportui. Jei nėra noro – tai net ir gražiausia, stilingiausia apranga nepadės. Tokiu atveju mergina prisidarys seriją „selfių“ su sportiniais rūbais ir priguls ant sofos žiūrėti filmą“, – juokiasi J. Leonavičiūtė.

Ir vis dėlto, Jolanta įsitikino, kad komfortiški sporto drabužiai, ypač – apatinis trikotažas, turi įtakos gerai savijautai. Išbandžiusi galybę įvairiausios produkcijos, ji pasirinko lietuvišką prekės ženklą „Gentle Day“, o pakviesta tapti šios linijos reklaminiu veidu, nė akimirkos nedvejojo.

„Daugiau nei metus naudoju visus jų produktus: įklotus, prausiklius, servetėles, apatinį trikotažą – viską, ko reikia moterims, kad jaustųsi saugios „tomis dienomis“ ir ne tik. Todėl sulaukusi pasiūlymo tapti naujos kolekcijos veidu, iškart sutikau. Man svarbus drabužio švelnumas, patogumas, komfortas, kai sportinis trikotažas priglunda lyg antra oda“, – sako Jolanta.

J. Leonavičiūtė sako, kad sportuojančiai moteriai vienas aktualių klausimų – visapusiškas patogumas bet kurią mėnesio dieną. „Tomis dienomis stengiuosi per daug nesportuoti. Bet vis vien norisi būti užtikrintai, kad viskas pasiliks ten, kur ir turi būti. O patogus, įklotams pritaikytas apatinis trikotažas, yra tiesiog būtinas“, – sako ji.

Užtat Jolanta neteikia reikšmės spalvai. „Turiu ir alyvinės spalvos komplektą, ir juodos, ir kūno spalvos. Jei sunku apsipręsti, imu visų spalvų. Jeigu kaina nesikandžioja, manau, nereikia dvejoti“, – juokiasi moteris, apatinio trikotažo fotosesijoje išbandžiusi visus įmanomus modelius.

Jos charakterį puikiai atitiko skirtingos fotosesijos nuotaikos: J. Leonavičiūtės rankose buvo ir švelni rožė, ir bokso pirštinės. „Be galo mėgstu gėles. Sportą taip pat. Tokia ir turėtų būti moteris: švelni išorėje, bet labai stipri viduje. Dėl savo šeimos, mylimų žmonių, galiu tapti karinga, kad apginčiau svarbiausią savo turtą, kokį tik turiu“, – teigia J. Leonavičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)