Natūraliomis blakstienomis besididžiuojanti būsima mama pasakojo, jog jas prisiaugindavusi tik tuomet, kai to reikėdavo dėl darbo, tačiau visuomet naudodavusi net kelias kosmetikos priemones, kad tik tai, kuo ją apdovanojo gamta, išsiskirtų ilgumu, tankumu bei riestumu.

„Blakstienų tamsumas ir ilgumas gerokai pakeičia išvaizdą. Jų nepadažiusi visuomet sulauksi klausimo „Ar tikrai gerai jautiesi?“, – juokdamasi kalbėjo S. Kniazevičiūtė.

Kuo natūralesnes grožio procedūras vertinanti kaunietė sakė, jog ją nustebino blakstienų laminavimo efektas, džiuginantis daugiau nei mėnesį laiko. Per maždaug valandą laiko S. Kniazevičiūtės blakstienos buvo prisotintos keratino, kalogeno, argano aliejaus, hialurono ir kitų veiksmingų medžiagų mišiniu, pakeltos, užriestos ir pripildytos juodo pigmento.

„Akys iškart tapo lyg gerokai ryškesnės. Tačiau buvo akivaizdu, kad blakstienos – natūralios! Galvojau, kad manęs grožio srityje jau niekas negali nustebinti, o pasiekti efektą be cheminių priemonių specialistams kažin ar gali pavykti. Tačiau grožio pasaulis nuolat tobulėja. Tereikia nepraleisti naujienų!“, – sakė S. Kniazevičiūtė.

Neįprastą procedūrą išmėginusi S. Kniazevičiūtė patikino – šiuo metu ji labai nori puoštis.

„Kai ateinu į drabužių parduotuvę, atrodo, jog daug kas man tiktų bei tuojau pat turi atsidurti mano spintoje. Ir tik po akimirkos prisimenu – laukiuosi kūdikėlio, todėl tilpti į įprasto dydžio drabužius kurį laiką nepavyks!“, – geros nuotaikos nestokojo profesionali šokėja.

Pirmieji nėštumo mėnesiai jai buvo itin nelengvi. Dabar pykinimas aprimęs, ypatingų norų valgiams kol kas nėra.

„Tik kvėpintis tuo, ką mėgau, nebelabai galiu… Uoslė itin jautri. Na, bet tai – labai laikina“, – pridūrė S. Kniazevičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)