Pokalbis su laidos vedėja Daiva Žeimyte pakrypo netikėta linkme, kai E. Dragūnas prisipažino apie ateities planus, susijusius su vestuvėmis.

Laidoje garsus atlikėjas patikino, kad šį kartą vestuvės „tikrai turėtų įvykti“ ir kad jos yra suplanuotos rugsėjo 15 dieną.

„Prieš savaitę padavėme pareiškimus. Man niekada nebuvo vestuvės pirmoje vietoje. Bet dabar jau jau turėtų įvykti. Rugsėjo 15-ąją įvyks mano vestuvės“, – D. Žeimytei prisipažino atlikėjas.

Kalbų apie galimas poros vedybas būta ne kartą. Vis dėlto, sumainyti aukso žiedus pora neskubėjo.

Dar 2015 m. radijo eteryje E. Dragūnas sakė norįs surengti savo ir Eleonoros vestuves.

„Žinokite, man tai yra vienas šiomis dienomis pagrindinių dalykų, kuris sukasi mano galvoje. Galvoju, kodėl tiek laiko to nepadariau. Atsirasdavo vis kažkas svarbiau negu mano santuoka. Labai labai noriu artimiausiu metu tai padaryti. Žinokite, gyvenime nėra nieko svarbiau už meilę, už šeimą. Tai yra vidinis komfortas.

Santuokos aš noriu kuo greičiau. Galvoju, šį rudenį. Kai įveiksiu porą projektų. Ramiai susiruošiu. Noriu padaryti šventę sau, noriu padaryti šventę savo būsimai žmonai, jeigu ji sutiks, draugams. Tai yra palaima ką nors mylėti“, – radijo stoties eteryje birželio mėnesį atviravo muzikantas.

Pora galimai susižadėjo praėjusių metų gegužės mėnesį, kai į savo feisbuko paskyrą E. Dragūnas įkėlė nuotraukas, kuriose matyti du jųdviejų su Eleonora pirštus puošiantys žiedai. Vis dėlto, pora apie sužadėtuves su žiniasklaida neatviravo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)