Prieš 20 metų vestuvių žiedus sumainę D. Ibelhauptaitė ir D. Fletcheris šiandien yra stiprios ir darnios šeimos pavyzdys.

Sukakties proga režisierė savo feisbuko paskyroje paviešino kelis nematytus kadrus iš vestuvių dienos bei papasakojo daug įdomių detalių:

„Vestuvės Nr 1. Lygiai prieš 20 metų aš ištekėjau už pačio nuostabiausio žmogaus pasaulyje – Dexterio Fletcherio. Kas galėjo tuomet pagalvoti, kad praėjus net tiek metų būsime kartu ir mylėsime vienas kitą dar labiau negu tada.

Vestuvės vyko legendiniuose Marylebone santuokų rūmuose. Man tuomet tai buvo neįtikėtina, nes tai buvo vieta, kur vedė ir Paulas McCartney, Ringo Starr, Antonio Banderas, Liam Gallagher...

O mūsų liudininkais buvo Alanas Rickmanas, mus supažindinęs ir suvedęs, ir mano artimiausia draugė Londone – fantastiška scenografė Marija Bjornson, su kuria aš padariau pačią pirmąją savo operą Italijoje – „Don Zuana“ 1994 m.

Kadangi abu visai neturėjome pinigų – aš vilkėjau juodo šilko suknelę, pasiūta prieš kelis metus iš šilko, kurį parsivežiau pati iš Kinijos ir saugojau ypatingai progai. O Dexteriui lietuviško lino kostiumą pasiuvo mano dėdė Vilniuje!

Na, bet užtat mano skrybelė buvo padaryta Marijos, Londono Covent Garden operos dirbtuvėse. Gera šiandien prisiminti tuos laikus, bet kartu ir liūdna, nes Alano ir Marijos jau nebėra mūsų tarpe... Taip ir eina laikas...

Vestuves Nr. 2 vyko Vilniuje, balandžio 19 d., Katedroje, bet apie jas vėliau – tuomet, kai švesime jas. Šaunu turėti tuos jubiliejus taip arti vienas kito!“ – rašė D. Ibelhauptaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)