Džiaugsmingą žinią apie laukiamą šeimos pagausėjimą DELFI patvirtino E. Špokas. Sūnaus susilaukusi pora jau spėjo išrinkti ir vardą – Teodoras.

„Mama jaučiasi puikiai, viskas gerai, kaip po tokio įvykio“, – su šypsena kalbėjo E. Špokas, tėčiu tapęs naktį iš ketvirtadienio į penktadienį.

Vardas Teodoras yra vedinys iš graikų kalbos žodžių „theos“ ir „doron“, lietuviškai reiškiančių „Dievo dovana“. Teodoro vardas buvo labai mėgiamas antikos laikais ir ankstyvaisiais viduramžiais. Šį vardą turėjo turėjo net 26 šventieji asmenys ir 2 popiežiai.

Asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais slepiančiai pora nelinkusi atvirauti, net žinią apie vestuves pavyko nuslėpti net dvejus metus. Tai, kad pora susituokusi, paaiškėjo tik 2015-ųjų balandį.

Edvardas Špokas

DELFI šaltinių duomenimis, pora aukso žiedus sumainė dar 2013-ųjų rugsėjį. „Man atrodo, kad čia akivazdžiai pavėluota. Aš susilaikysiu nuo komentarų, nes juolab dabar negaliu šnekėti. Esu vienoje gydymo įstaigoje“, – mandagiai, tačiau trumpai žinią apie vestuves prieš pusantrų metų komentavo G. Pečiulytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)