Vaikai buvo kviečiami sudalyvauti kosmoso lenktynėse ir kartu su profesionaliais animatoriais aplankyti kamuoliukų baseiną, pažaisti su garso ir šviesos sienomis, aplankyti iškreiptų veidrodžių karalystę, namuką, kurio sienos minkštos, sukurti savo melodiją lipant virvėmis.

Daugybės pramogų užburtos šeimos galėjo mėgautis ir išskirtiniu šou: Šventės kulminacija taps 3D desertų stalas – mirguliuojantis, projekcijomis stebinantis desertų šou ir visko mačiusiems atėmė kvapą.

„Pastebėjau, kad Lietuvoje jau seniai reikėjo kitokios vaikų laisvalaikiui skirtos erdvės. Čia vaikai, pasitelkę į pagalbą žaidimą, susipažįsta su pasauliu. Interaktyvi erdvė kviečia leistis kartu į pažinimo kelionę, kur kas kartą galima sutikti vis kitus personažus ar pamatyti dar neregėtą planetos kraštą. Skirtingo stiliaus projekcijos skatina vaikų vaizduotę, interaktyvios technologijos žadina jų smalsumą ir kūrybiškumą“, – sakė vaikų žaidimo kambario be edukacijos centro įkūrėjas ir sumanytojas Darius Kupliauskas.

Inovatyviai įrengtame edukacijos kambaryje vaikai galės įgyti įvairiausių žinių – nuo kalbų iki pasaulio pažinimo.

Naująjį centrą apžiūrėti ir išbandyti panoro daugybė garsių šeimų. Čia pasirodė Danielius Bunkus su sūnumi bei sužadėtine Viktorija Siegel, retai viešumoje matoma Viktorija Macijauskienę, Živilė bei Viktoras Diawaros, Ingrida Martinkėnaitė, Vaidas Baumila bei daugelis kitų.

Vakarėlio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)