Į Vilniaus santuokų rūmus pora atvyko likus vos kelioms minutėms iki numatytos ceremonijos pradžios. Nuotaka ceremonijai pasirinko švelniai rausvos spalvos klasikinę suknelę iki kelių, jaunikis - pilkos spalvos kostiumą ir laisvalaikio batelius.

Porą atlydėjo kelios dešimtys artimųjų bei kolegų. Ceremonijoje dalyvavo ir jų vaikai.

Po ceremonijos su DELFI bendravęs T. Tomilinas patikino, kad šią datą jiems pasiūlė. „Norėjome kovo 10-ąją, tačiau, kaip žinote, tą dieną prasideda Seimo sesija. Tą dieną aš negalėjau, niekaip, – kalbėjo Seimo narys. – Tiesiog paskui pasiūlė tokią datą, kuri buvo artimiausia. Bet noriu visuomenei perduoti, kad labai džiaugiuosi, jog šventė sutapo su kovo 8-ąją. Nes tai moters laisvės diena nuo visų įsipareigojimų. Nereikia jos painioti su šeimos švente, tai nėra šeimos šventė. Tam tikra prasme, tai laisvės ir nuo šeimos šventė.“

Tomo Tomilino ir Kristinos Juozapavičiūtės vestuviai žiedai

Į Vilniaus santuokų rūmus sugūžėję Tomo bei Kristinos svečiai buvo nešini ir dovanomis, ir gėlėmis. Pasidomėjus, ar tai reiškia, jog šventės pratęsimo nebebus, T. Tomilinas paaiškino: „Su tėvais ir keliais artimaisiais nuvažiuosime papietauti“.

Pora išsiskyrė kukliu ir santūriu stiliumi, net ir žiedai buvo itin nestandartiniai. „Tai natūralus noras nesivaikyti standartų. Manau, kad gražu yra nebūtinai tai, kas standartiška“, – kabėjo Seimo narys.

Žiedus porai kūrė juvelyras Evaldas Šimelis. „Pamatėme šiuos darbus mugėje ir mums labai patiko“, – kalbėjo T. Tomilinas. Žiedai nėra identiški, tačiau jų struktūra panaši. Viduje išgraviruoti poros inicialai: TKTT.

Anot Seimo nario, šventė porai kainavo 1000 eurų: „Tikrai nėra geriausi laikai tėvams, o, kaip žinia, tėvai dažnai prisideda prie ceremonijų. Stengėmės viską padaryti savo jėgomis“.

Keturių vaikų tėvui T. Tomilinui tai antroji santuoka. Su pirmąja žmona vyras augina tris vaikus. Ketvirtos atžalos vyras susilaukė su mylimąja K. Juozapavičiūte.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)