Dar neseniai apie intrigų kupinus dukros santykius DELFI pasakojo net Vitalija Katunskytė. Žiniasklaidoje mirgėjo naujienos apie M. Katunskytės santykius su vedusiu vyru, Anglijoje gyvenančiu Tomu Bagdonavičiumi.

Vėliau pora susipyko, nes pasak V. Katunskytės, vyras skriaudė jos dukterį, savindavosi jų kartu uždirbtus pinigus. Po skyrybų M. Katunskytė pasakojo, kad nutrūkus santykiams ji sulaukė net grasinimų.

Užuovėją M. Katunskytė greitai rado T. Bagdonavičiaus geriausio draugo Deivido glėbyje.

„Santykiai išaugo į tam tikrą aukštą lygį, ruošiamės vestuvėms. Tuoksimės Lietuvoje, vestuvės vyks vasarą. Mes susėdome ir daug diskutavome, daug kalbėjome ir jis paklausė prie stalo, prie kavos puodelio ar būsiu jo žmona.

Ką žinau, Viešpatie, bandysiu trečią kartą. Skamba keistai, kai labai greitai, bet pas mus vyksta labai gražūs santykiai ir yra didžiulė pagarba mano šeimai, mano vaikui“, – laidoje kalbėjo M. Katunskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (557)