Šiandien buvo pradėtos griauti savavališkos tvoros užgrobtoje Neries pakrantėje, Žvėryno rajone, Birutės gatvėje. Vilniaus miesto savivaldybė nusprendė toje Neries pakrantės teritorijoje tiesti dviračių taką, tačiau tai padaryti trukdė savavališkai užtvertos tvoros ir tankiai susodintos tujų gyvatvorės.

Nuo pat ankstyvo ryto prasidėjo griovimo darbai, kuriuose dalyvavo ir Remigijus Šimašius. Po žiniasklaidoje pasirodžiusių naujienų, į jas feisbuko įrašais sureagavo ir Egidijus Dragūnas.

Vyras plūdo miesto merą necenzūriniais žodžiais ir reikalavo sutvarkyti Vilniaus kelius, o ne tvoras griauti. Į tai greitai sureagavo ir žinomi šalies žmonės, atlikėjas palaikymo nesulaukė.

Greitai savo veiksmų pasigailėjęs E. Dragūnas ištrynė įrašus, tačiau išsaugota įrašų nuotrauka toliau plinta socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)