„O džiaugsmų džiaugsme! Mano gyvenimas dar kartą pasikeitė vakar ryte susilaukus Harrisono. Šeima išties yra geriausias dalykas! Koks pavasaris“, – džiaugėsi T. Nicholsonas.

Netrukus po jo feisbuke džiaugsmu pasidalijo ir pati Beata. „Ir nuo šiol jie trys! Gavom brolį lygiadienio proga, 3,9 kg ir 53 cm. Gražus tvirtas ir stebuklingas... Nesvarbu, kelintas vaikas, visada jausmas toks pats dieviškas, pasaulis – nuostabi vieta, pirmas mūsų vaikas gimęs Lietuvoje! Vadinsim Harrisonu angliškai arba Hariu lietuviškai“, – džiaugsmu dalijosi Beata.

DELFI B. Nicholson pasakojo, kad namo šeima dar negrįžo. „Lietuvoje tokia tvarka: turi būti dvi dienas, tai ir būnam. Santariškėse labai faina, – pasakojo trečiojo vaikelio vos prieš parą susilaukusi Beata. – Kai pagimdžiau Jurgį, iš karto važiavau namo, o čia reikia pabūti. Bet viskas labai nuostabu, modernu ir malonu!“

Beata patikslino, kad mažylis turės du vardus: lietuvišką Haris ir anglišką Harrisonas.

Žinia apie laukiamą gyvybę Beata lapkričio pabaigoje pasidalijo savo feisbuko paskyroje, paskelbdama, kad dienos šviesą išvydo ir naujas žurnalo numeris: „Beje, žurnalas storėja kartu su manimi, mes kitais metais turėsim naują baby Nicholson number 3 (liet. „Nicholson mažylis numeris 3“), apie tai kažkaip gi turėjau pasakyti, niekaip kitaip nesugalvojau – kaip parašyti žurnale“.

Tuo metu, bendraudama su DELFI, Beata tikino, kad jau seniai su vyru pasvarstydavo apie naują šeimos narį. „Jau seniai apie tai kalbėjome, didieji vaikai aštuonerių ir dešimties, tad tikrai nebus sunku, visi esame laimingi“, – sakė Beata.

Kartu su vyru B. Nicholson augina sūnelį Jurgį bei dukrą Izabelę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)