„Nesunku pastebėti, kad maistą perkame Lenkijoje, dirbame Norvegijoje, Anglijoje. Atostogos – Ispanijoje, Turkijoje. Jaunimas mokosi pasaulyje – visur! Tai kam ta mūsų Lietuva? Kad Seimo narius išlaikytume, kurie priverstinai išvaro emigracijon? Tema apmąstymams. Aš 100 proc. už emigraciją“, – savo įraše teigė Juozas.

Anot jo, Nepriklausomoje Lietuvoje jis nemato teigiamų pokyčių: „25 metai, kaip laisvi, o jokių pasikeitimų! Tik į blogąją pusę! Vien pažadai ir tušti, beverčiai žodžiai! Bloga! Dar kartą mąstau lėkt iš čia! Iš šalies, kur nacionalinis patiekalas – kitas lietuvis! Geriau mylėti tą Lietuvą iš toli, iš šalies, kur gali uždirbti ir užsidirbti, kur šilta ir iš pensininkės mamos niekas neatims pinigų (ir vietoje 50 atimtų grąžins tik keturiolika). Trūksta žodžių, nieko, reikia imtis veiksmų – krauti lagaminą, nieko čia nebus! Ir Jums patariu! Varome iš čia! Nes ateis laikas, kai neišleis! Varom!“.

Juozo Statkevičiaus nuomonė

DELFI primena, kad J. Statkevičius dar visai neseniai džiaugėsi gyvenantis gimtinėje. Lapkričio pabaigoje iš Kultūros ministro Šarūno Biručio rankų apdovanojimą už nuopelnus Lietuvai atsiėmęs dizaineris tikino, kad čia dar turi daug nenuveiktų darbų ir artimiausiu metu sparnų kelti nežada.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1486)