Prieš kelias savaites amžinojo poilsio atgulusi Evelinos vyro močiutė prašė, jog ją palydėtų būtent su šia daina – Louiso Armstrongo „What A Wonderful World“.

„Mano vyro šviesaus atminimo močiutei Janet, kuri paprašė, kad ši daina skambėtų ją išlydint, – pasidalydama dainos įrašu feisbuke rašė Evelina. – Janet buvo neeilinio nuostabumo moteris, kuri būdama 74-ių metų atskrido į mūsų vestuves Lietuvoje, apvažiavo visą šalį, įkopė į Parnidžio kopą ir iki paskutinės minutės laikėsi rankomis su seneliu ir tarpusavyje kikendavo iš dalykų, kurių niekas kitas nesuprasdavo.“

Po lietuvišku įrašu E. Young pakartojo ir angliškai, kad ši daina – jos vyro močiutei, kuri norėjo, jog būtent ši daina skambėtų per jos atminimo pietus. Būtent sekmadienį jie ir vyko, iš šeimos susibūrimo grįžusi Evelina dainos įrašu pasidalijo ir su feisbuko draugais bei sekėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)