Paklausta, ar dažnai keliauja į gyvūnų prieglaudą, S. Mykolaitytė nusišypso: „Dažnai, bet reikėtų dažniau.“

Modelis pasakojo, kad stengiasi dalyvauti ir įvairiose gyvūnų prieglaudų savininkų rengiamose iniciatyvose. „Kartą Kauno „Lesei“ žymūs žmonės fotografavosi su gyvūnėliais. O aš į prieglaudas užsuku tam, kad nuvežčiau maisto, visada pasiskambinu paklausti, ko trūksta labiausiai. Ten pažaidžiu su gyvūnais, išvedu šunis pasivaikščioti. Kates galima ir pašukuoti“, – pasakojo Solveiga.

Mergina akimirkomis iš prieglaudos pasidalijo savo feisbuko paskyroje, tačiau tai darė ne norėdama pasipuikuoti. „Tikiuosi, kad kažkas iš gyvūnų kuo greičiau suras namus“, – viešinimo priežastį atskleidė S. Mykolaitytė.

Meilės gyvūnams nestokojanti S. Mykolaitytė jiems padėdavo jau nuo vaikystės. „Rasdavau sužeistų balandžių ir namie pagydžius paleisdavau į laisvę. Vienas taip priprato, kad atskrisdavo į balkoną ir ateidavo į namus. Galiausiai tėvai jį atidavė į veislyną, nes buvo gražių spalvų, kitoks nei mūsų pilkiai“, – pasakojo mergina.

Solveiga dar visai neseniai priglaudė ir katiną, kurį rado lauke. „Iš balos pasiėmiau sušalusį murzių, bet jis jau surado namus“, – šypsojosi ji.

S. Mykolaitytė taip pat yra savanoriavusi ir Afrikoje, kur laiką leido apsupta ne tokių švelnių gyvūnėlių.

Savanoriavimo akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)