Atidžiau įsižiūrėjus į K. Zvonkuvienės švarko atlapus, galima įžvelgti du simboliškus vardus – Kornelija ir Donatas. Būtent taip Zvonkai pavadino praėjusių metų gruodžio 1-ąją gimusius dvynius.

Katažiną šventiniam vakarui puošusi stilistė Olga Filatova-Kontrimienė DELFI pasakojo, kad žavi švarko detalė atlikėjai nebuvo staigmena.

„Katažina žinojo apie šią mintį, buvome sugalvoję ir aptarę tokį akcentą kostiumui. Mums pasirodė, kad pirmąsyk paliekant vaikučius namuose labai smagu turėti šalia bent jau jų vardus“, – sakė O. Filatova-Kontrimienė.

Katazina at “Žmonės 2017” event. Costiume Dress me, O! #zmones2017 #redcarpet #details @zvonkuviene

A photo posted by Dress me, O! (@dressmeo) on Jan 24, 2017 at 11:00am PST

Detalė neryški, iš tolėliau – vos įžiūrima, tačiau Katažinai ji suteikė daug stiprybės. Juk pirmąsyk palikti vaikus namuose nėra lengva.

„Į renginį įlėkiau išsiblaškiusi, širdį ir mintis palikusi namie. Buvo labai sunku atsipalaiduoti. Tačiau po pirmojo pusvalandžio tariau sau: „Taip, atsipalaiduokime, juk vaikai gerose rankose!“. Mažylius prižiūrėjo mano sesė su vyru ir jiems puikiai sekėsi, – DELFI pasakojo Katažina. – Kornelija ir Donatas mamytę visą laiką stebėjo per ekraną. Vaikams labai patiko. Jie net sustingsta, kai aš kalbu. Tarytum mato, girdi ir viską supranta.“

Katažina ir pramogų pasaulio apdovanojimams ją papuošusi stilistė O. Filatova-Kontrimienė – geros bičiulės, tad bendrą kalbą randa labai greitai.

„Pagarba ir didelis ačiū Olgai ne tik už idėją, bet ir tai, kad įdėjo daug jausmo ir širdies. Ji iš vieno mūsų pokalbio suprato, kad man tą valandą ar dvi renginyje, atitraukus mažylius nuo savo širdies, bus sunkoka. Juk tai pirmasis mano išėjimas į viešumą", – sakė dvynių mama.

K. Zvonkuvienė sakė nenorėjusi pompastiško įvaizdžio. Esą dabar - tas metas, kai mintys sukasi apie svarbesnius dalykus nei akį traukianti suknelė.

O ir stilistės sukurtas įvaizdis pranoko atlikėjos lūkesčius – šventinį vakarą ji jautėsi puikiai.

„Svarstėme, kaip pasipuošti, kokio įvaizdžio norėčiau. Minėjau, kad man būtų gražu subtilumas ir santūrumas. Nenorėjau išsipuošti, žinojau, kad, ko gero, visos bus labai gražios. Galų gale, Olga man pati sakė, jog dabar yra gražiausias – motinystės – laikotarpis, ne išsipuošti svarbiausia. Tad nusprendėme – lai šis įvaizdis būna artimas man pačiai, o ne skirtas tam, kad pasirodyčiau prieš kitus“, – sakė K. Zvonkuvienė.

Tam, kad sulauktų dėmesio ir daugybės gražių žodžių, Katažinai neprireikė nei įspūdingos vakarinės suknelės, nei įmantrių aksesuarų. Smokingas ne tik patraukė susirinkusių svečių dėmesį, bet ir, Katažinos žodžiais, padėjo paslėpti kai kuriuos menkus netobulumus.

„Galų gale, tos formos ne stebuklingai dings kitą dieną. Bet, manau, kad šis rūbas labai gražiai paslėpė tai, kas kol kas dar nėra tobula. Labai džiaugiausi rezultatu“, – sakė prieš mažiau nei du mėnesius dvynių susilaukusi scenos žvaigždė.

Katažina ir Deivydas Zvonkai

Kviečiame dar kartą apžiūrėti į pramogų pasaulio apdovanojimus susirinkusių svečių įvaizdžius:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (375)