Pasirodymas iš filmo „Zero III“ anonso

Tokius įtarimus pakurstė prieš mėnesį, gruodžio 16-ąją, pristatytas E. Vėlyvio filmo „Zero III“ anonsas. Jame, be daugybės žymių Lietuvos aktorių bei pramogų pasaulio atstovų, kelias sekundes matyti ir Gytis Ivanauskas, apsirengęs kaip personažas Lolita Zero.

Ištraukoje Lolita Zero nulipa nuo „eurovizinių“ atrankų scenos ir pateikia priekaištų dizaineriui Juozui Statkevičiui.

Antradienio vakarą, filmuojant trečiąją „eurovizinių“ atrankų laidą, G. Ivanauskas pasirodė pasipuošęs aukštakulniais, blizgia skraiste, peruku bei milžiniškais ragais. Taip pat, kaip filmo anonse.

Lolita Zero: „Eurovizija“ ir „Zero III“ – visiškai nesusiję

DELFI susisiekus su G. Ivanausku, šis iš karto paprašė bendrauti kaip su Lolita Zero, nes tai šis personažas dalyvauja atrankose. „Tai absoliuti nesąmonė, – į klausimą, ar Lolitos Zero pasirodymas „eurovizinėse“ atrankose yra tik reklaminis triukas, atsakė Gytis Ivanauskas. – Pirmiausia, Lolita Zero yra grupė. Kodėl ji Zero? Kaip pati Lolita sako, zero yra aukščiau už pirmą vietą. O kad tas pats personažas nusifilmavo filme „Zero III“ – visiškai kita istorija. Tai nėra filmo reklaminė akcija.“

Anot G. Ivanausko, vakar LRT studijoje nuskambėjusi daina skambėjo ir E. Vėlyvio filme. Iki šiol ją girdėjo tik filmo kūrybinė komanda bei vakar LRT studijoje susirinkę žiūrovai. Visi kiti pirmą kartą ją išgirs šeštadienio vakarą.

„E. Vėlyvis pastebėjo Lolitą ir pakvietė nusifilmuoti jo filme su šiuo numeriu. Lolita su grupe jau buvo susikūrusi anksčiau“, – DELFI kalbėjo G. Ivanauskas ir įvardijo, kad šis projektas gimė prieš 9 mėnesius, tačiau jų kūryba viešai dar neskambėjo.

Gytis Ivanauskas

Pasidomėjus, kaip E. Vėlyvis išgirdo Lolitos dainą, jei ji, pagal „Eurovizijos“ atrankų taisykles, tuo metu nė negalėjo būti viešinama, G. Ivanauskas patikino, kad Emilis dainą tiesiog išgirdo įrašų studijoje, kurioje esą Lolita dirbo pasipuošusi tokiu įvaizdžiu, kokiu lipa ir ant scenos.

„Tai buvo ilgas kelias ir ilgas darbas, – apie savo įvazdį kalbėjo Lolitos Zero grupės lyderis G. Ivanauskas. – Ir ji visada taip vaikšto, įrašų studijoje taip dirba, miega su ragais.“

Siekia nugalėti

G. Ivanauskas pasipiktino žmonių požiūriu, esą kažkam tai atrodo tik žaidimas. „Minčių nepraeiti į kitą etapą nėra. Žiūrėjome dvi laidas prieš tai, kokios ten nesąmonės vyksta, na, su išimtimis keliomis“, – kalbėjo Gytis ir patikino, kad dalyvavimo atrankose tikslas vienas – nugalėti ir išvažiuoti į didžiąją „Euroviziją“, kuri šįmet vyks Kijeve, Ukrainoje.

Lietuvos muzikos ir teatro akademiją baigęs G. Ivanauskas iki šiol dar nė karto ant scenos nelipo kaip dainininkas, tačiau, jo nuomone, kiekvienam aktoriui nebūtina rodytis įvairiuose televiziniuose projektuose, kad įrodytų savo vokalo talentą.

Gytis Ivanauskas-Lolita Zero

Ir nors buvo pasklidusios kalbos, esą Gytis tiesiog žiopčioja, o pasirodymo metu dainuoja už jo nugaros šokantis Jurijus Veklenko, Lolitos Zero personažu scenoje pasirodantis Gytis tai paneigė. „Siurprizas, prašau, – šyptelėjo Gytis. – Kodėl aš negaliu dainuoti?“

Prodiuserių verdiktas

DELFI susisiekus su „eurovizinių“ atrankų prodiuseriu Lauru Lučiūnu, šis tikino girdėjęs kalbas apie galimai reklaminį G. Ivanausko pasirodymą. Tokius pasirodymus griežtai draudžia „eurovizinių“ atrankų taisyklės.

„Daina atitinka visus parametrus, registruota laiku, būtų kvaila neleisti jai pasirodyti, – DELFI kalbėjo L. Lučiūnas. – O dėl bandymo įžvalgti sąsajas su filmu, kiekvienas atlikėjas, dalyvaudamas televizijos laidoje, vienaip ar kitaip išgarsėja. Kitaip tariant, reklamuoja save, populiarėja ir taip augina būsimų bilietų į būsimus koncertus pardavimus – reklamuoja juos. Taip išeina, kad niekur nebūtų galima dainuoti.“

L. Lučiūnas patikino, kad Gyčio pasirodymą televizijos žiūrovai tikrai išvys šeštadienio vakarą, trečiosios laidos transliacijos metu ir galės patys ją įvertinti.

Trečiosios „eurovizinės“ laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)