Įspūdingiausios 2016-ųjų vestuvės

Irūnos Puzaraitės ir jos išrinktojo Roko Čepononio vestuvės buvo išrinktos nuostabiausiomis. Už jas balsavo 52 procentai skaitytojų.

Birželio 18-ąją I. Puzaraitė surengė vestuves Druskininkuose, kurių vietą ir laiką nuo žiniasklaidos bandė nuslėpti iki pat paskutinės akimirkos, o atvykusi į civilinės metrikacijos skyrių - pozavo viena, tarsi vis dar bandydama paslėpti jaunikį.

Žinoma mergina anksčiau DELFI pasakojo, jog vestuvių organizavimu rūpinosi pati, tad streso išties netrūko, tačiau planuota jauki šventė artimiausių draugų ir šeimos rate.

Rokas Čepononis, kurį prieš šešerius metus iš pirmo žvilgsnio pamilo I. Puzaraitė - ne iš pramogų pasaulio. Žinoma mergina niekada atvirai apie jį nekalbėjo ir nepristatė.

2016-ųjų stilingiausi pramogų pasaulio atstovai

Stilingiausia šiemet išrinkta Agnė Jagelavičiūtė. Antroji vieta teko Astai Valentaitei.

Stilingiausiu išrinktas bene garsiausias šalies dizaineris - Juozas Statkevičius. Už jį balsavo 25 procentai skaitytojų. Antrasis liko Alfas Ivanauskas, surinkęs 18 procentų skaitytojų balsų.

A. Jagelavičiūtė ir M. Volkus

2016-ųjų pramogų pasaulio skandalas

Skaitytojų balsai lėmė, kad metų skandalu tapo R. Jokubauskaitės neblaivus pasivažinėjimas.

Vieša atgaila ir atsiprašymai išgelbėjo LRT laidos „Sveikinimų koncertas“ vedėją – Vilniaus miesto apylinkės teismas paskelbė, kad 66 metų Regina Jokubauskaitė nubausta, bet – ne griežčiausia bausme.

Byla R. Jokubauskaitei buvo iškelta po incidento kovo 9 d. vakarą, kai grįždama iš prekybos centro ji buvo sulaikyta neblaivi prie automobilio vairo.

Policijos pareigūnų surašytame pažeidimo protokole nurodyta, kad ilgametė „Sveikinimų koncerto“ vedėja R. Jokubauskaitė į alkotesterį pripūtė 2,08 prom. Tai – vidutinis girtumas.

Televizijos žvaigždė teisme pripažino jai pateiktus kaltinimus ir teisinosi, kad tą vakarą išgėrė alkoholio tik dėl to, kad labai blogai jautėsi. „Išgėriau dovanoto vyno, nors mano organizmas alkoholio netoleruoja, bet akimirksniu man nuėmė visus spazmus“, – sakė R. Jokubauskaitė, anksčiau bausta pora kartų už smulkius Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Ji tikino, kad po to apsitvarkė namus ir išvažiavo į netoliese esančią parduotuvę.

R. Jokubauskaitės administracinio teisės pažeidimo bylą išnagrinėjusi teisėja Nijolė Žimkienė paskelbė, kad šiuo metu pensijoje esanti, bet pagal autorinę sutartį LRT dirbanti moteris į valstybės biudžetą privalės sumokėti 600 Eur baudą bei dvejiems metams netenka teisės vairuoti transporto priemonių.

Skirdama nuobaudą teisėja pažymėjo, kad R. Jokubauskaitės atsakomybę lengvina, jog ji dėl padaryto pažeidimo gailisi, galiojančių administracinių nuobaudų neturi, tačiau, anot teismo, padarė vieną šiurkščiausią Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų.

Tai – beveik švelniausia įstatyme numatyta sankcija, kokia galėjo būti nubausta R. Jokubauskaitė, nes jai grėsė bauda nuo 579 iki 868 Eur su teisės vairuoti atėmimu nuo dvejų iki trejų metų ir administracinis areštas iki trisdešimties parų.

Regina Jokubauskaitė

2016-ųjų metų kūdikis

„Metų pramogų pasaulio kūdikio“ titulas keliauja į bene mylimiausios pramogų pasaulio poros – Katažinos ir Deivydo Zvonkų, namus.

Žinia apie Katažinos nėštumą pasklido vasarą. Tuomet kalbinta atlikėja tikino, kad darbuosis tik iki rugsėjo, rudenį moteris paskirs laiką sau ir mažyliui. Tačiau nėštumas kiek pakoregavo planus ir sceną Katažina paliko rudeniui neprasidėjus.

Patvirtinusi žinią apie nėštumą K. Zvonkuvienė neslėpė, kad šį gyvenimo pokytį tiesiog jautė: „Kažkas pasikeitė viduje ir tai suprasdama, žinoma, nusipirkau nėštumo testą. Vaikelis buvo toks laukiamas, kad iš pradžių negalėjau patikėti savo laime. Atlikusi pirmąjį testą tylėjau ir nieko nesakiau Deivydui, tik po antrojo teigiamo rezultato jam prisipažinau bei iš karto užsirašiau pas gydytoją“.

Visų nuostabai, gruodžio pirmąją porai gimė dvynukai. „Šį gražų žiemos rytą gimė Kornelija ir Donatas Zvonkai. Žiauriai faini leliukai, aaaaaaaaaa!“, – savo paskyroje tąkart paskelbė D. Zvonkus.

Katažina Zvonkuvienė

Įsimintiniausios metų skyrybos

Skaitytojų nuomone (25 procentai balsavusių), įsimintiniausios buvo Mindaugo ir Karolinos Stasiulių skyrybos. TV ir radijo laidų vedėjas šiemet pradėjo skyrybų procesą su žmona Karolina. Pora susipažino dar 2006-aisiais, o susituokė 2011 metais. M. Stasiulis mylimosios rankos paprašė Las Vegase.

Ne ką mažiau skaitytojus nustebino ir kitos pramogų pasaulio poros skyrybos. Jas įsimintiniausiomis laikė 24 procentai balsavusių skaitytojų.

Byrėti ėmė ir daugiau kaip trejus metus trukusi Redos ir Egmonto Bžeskų santuoka. Dar šįmet antrojo vaikelio susilaukusi pora suka skirtingais keliais. Ir nors kartu jiedu jau nebegyvena – teismui skyrybų prašymas dar nepateiktas.

Reda ir Egmontas susituokė 2012 metų gruodį egzotiškame Tailande. Egmontui tai – pirmoji santuoka. R. Bžeskienė jau bandė kurti laimę su šokėju Andriumi Kandeliu, tačiau santuoka ilgai netruko. Su pirmuoju vyru Reda net statėsi namą, kurį užbaigti padėjo jau naujasis vyras.

Mindaugas Stasiulis

Metų pramogų pasaulio įvykis

Metų pramogų pasaulio įvykiu tapo Donato Montvydo devintosios vietos laimėjimas „Eurovizijoje“.

Vos pasibaigus konkursui, kurį laimėjo Ukraina, Donatas neslėpė džiaugsmo, nors jo ambicijos buvo daug didesnės. „Jei reikės, dalyvausiu ir trečią kartą“, – šypsojosi Donny Montell.

„Esu patenkintas tuo, kad mes esame devinti, kitaip sakant, top dešimtuke. Įvertinus kai kurias tam tikras aplinkybes, didžiąsias šalis bei reklaminius dalykus, tai mane tenkina, tas skaičius devyni. Bet, mano akimis, mes užsitarnavome kitų valstybių profesionalų pagarbą dėl to, kaip aš pasirodžiau ir dėl dainos, kuri buvo parašyta švedų. Visa visuma buvo verta pagarbos. Žinote, man daug kas sakė, kad daina yra verta top trijų“, – vos sužinojęs, kad pelnė devintąją vietą, žiniasklaidai kalbėjo Donatas.

Šią „eurovizinę“ kovą jis skyrė Lietuvai. Visos šios „eurovizinės“ kelionės metu jis kartojo, kad dainą dedikuoja savo tatutiečiams, dėl jų ir stengiasi: „Žinote, juk tuo metu kai gauni dvylika balų ir niekas neploja... Juk dėl žmonių viską darai, o ne dėl tų septynių komisijos narių. Esu laimingas, kad atidavėme duoklę žmonėms ir jie tapo mano gerbėjais, tuo pačiu ir Lietuvos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)