Žinią apie Lietuvoje rengiamą koncertą E. Dragūnas paviešino socialinių tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.

Atlikėjas iš anksto žinojo, kokį ažiotažą sukels jo sprendimas sugrįžti ant scenos, tad užsiminė, kad kritikų nuomonė jam menkai terūpi.

„Aš žinau, kad bus visokių šnekų, bet man tai visiškai nerūpi. Traktuokime tai taip, kad aš gavau pasiūlymą, kurio negalėjau atsisakyti“, – socialinių tinklų paskyrose žinią apie liepos mėnesį įvyksiantį koncertą pranešė E. Dragūnas.

Koncertuoti E. Dragūnas užsimojo pajūry – Klaipėdos vasaros estradoje.

DELFI primena, kad apie pasitraukimą nuo scenos atlikėjas pranešė praėjusių metų kovą, teigdamas, kad Lietuvoje jam nėra su kuo konkuruoti.

„Šįryt pabudęs aš labai aiškiai supratau, kaip noriu gyventi toliau. Aiškiai suprantu, kad einu ne tuo keliu, kuriuo noriu eiti. Todėl oficialiai pareiškiu, kad grupė „SEL“ nutraukia savo muzikinę veiklą Lietuvoje, – dar praėjusių kovo mėnesį rašė E. Dragūnas. – Mano šeima pritaria šiam mano žingsniui. Neturiu čia su kuo konkuruoti, manau, išeinu laiku ir aukštai pakėlęs galvą“.

Akimirkos iš „SEL“ koncerto Panevėžyje 2015 m. gruodį:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)