lugęs Mios verslas

Balandžio pabaigoje dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia sukvietė artimiausius bičiulius į savo restorano Druskininkuose atidarymą. Deja, šventėje garsiai skambėję linkėjimai sėkmingai vystyti verslą neišsipildė. Vos po kelių mėnesių ėmė lietis skandalingos žinios apie viduje kylančius nesutarimus ir netrukus „Pepe“ restorano durys buvo visiems laikams užrankintos.

Nedidelį restoraną Druskininkuose dar gegužę atidariusi Mia DELFI pasakojo, kad pavadinimas „Pepe“ išvertus reiškia „pipirą“. Apie tai, kad netrukus vers naują gyvenimo puslapį ir taps ne tik dainininke, bet ir restorano savininke, Mia prabilo dar šių metų pradžioje.

Vilija Pilibaitytė-Mia

Sausį apie tai prasitarusi Mia tikino, kad atidarymas planuojamas vasario viduryje, deja, darbai užsitęsė. „Niekada negalvojau, kad turėti restoraną reikalauja tiek pastangų, o kiek visko žinoti reikia, kiek padaryti, – DELFI kalbėjo Mia. – Taip, buvo šiokių tokių nesklandumų ir planuotas atidarymas užtruko.“

Jaunystėje padavėja dirbusi Mia anksčiau yra pasakojusi, kad atidaryti restoraną buvo mažytė slapta svajonė, tačiau restorano atidarymo vakarą prisipažino, kad nuosavas restoranas – vyro Nerijaus užgaida, tapusi realybe.

Vilijos Pilibaitytės-Mios restorano atidarymo akimirka

„Tai daugiau jo noras, jis labai mėgsta suktis virtuvėje, – šypsojosi Mia. – Aš labiau mėgstu kitus dalykus daryti, tačiau man labai patinka turėti daug veiklos, o jos, turint restoraną, netrūksta.“ Vis dėlto ši graži istorija netruko subliūkšti. Darbuotojai ėmė skųstis, esą Mia nemoka šiems atlygio. Žiniasklaidoje ėmė mirgėti juodoji Mios verslo pusė ir netrukus restoranas dėl užgriuvusių bėdų buvo uždarytas.

DELFI žiniomis, kai kurios problemos, susijusios su vystytu verslu, Mios pečius slegia iki šiol.

D. Montvydo „eurovizinė“ šukuosena

Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavęs Donatas Montvydas pagaliau įplieskė pirmąjį savo karjeroje skandalą. Antrosios repeticijos metu garbanotais plaukais pasirodęs Donatas tapo kone karčiausiu diskusių ir apkalbų taikiniu.

Buvo akivaizdu, kad lietuviai nė nepastebėjo, kad Donatas repeticijų metu keitė drabužius ir vis tobulino salo salto.

Žiniasklaidoje ėmė lietis apklausos, o socialiniuose tinkluose – plisti paveikslėliai, kuriuose Donato šukuosena lyginama su lama, makaronais, kitomis įžymybėmis garbanotais plaukais ir panašiai.

DELFI skaitytojai apklausoje nepalaikė naujosios Donato šukuosenos:

Donatas Montvydas

„Mano plaukai garbanoti nuo vaikystės, tačiau prie šios šukuosenos teko padirbėti“, – DELFI Švedijoje, tą rytą, kai pirmą kartą iš viešbučio kambaro jis išėjo garbanotasi plaukais, pasakojo Donatas. Anot jo, taip susitvarkyti šukuoseną reikėjo gerokai daugiau laiko nei stilingai sušukuosi lygius plaukus.

Tokia šukuosena vaikinas žengė ir raudonuoju „Eurovizijos“ kilimu per oficialią atidarymo ceremoniją.

Iš stilistų liaupsių sulaukęs Donatas taip pasirodė ir pirmojo pusfinalio metu ir vėliau finale.

Tiesa, į Lietuvą iš Švedijos grįžęs D. Montvydas netrukus nusikirpo trumpai.

Viešas A. Pogrebnojaus ir M. Račiūnaitės kivirčas

Gegužę savo feisbuko paskyroje žmoną Moniką Račiūnaitę apkaltinęs neištikimybe bei galimu narkotiku vartojimu, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus viešai paprašė savo sūnaus motinos, kad ši sutiktų atlikti narkotinių medžiagų testą. Praėjus daugiau nei dienai M. Račiūnaitė pateikė tyrimo rezultatus.

„Dėmesio! Aš šitą foto viešinu ne dėl to, kad aš turiu polinkį į mazochizmą. Tiesiog ši situacija yra nuėjus jau per toli. Tai tik mažas pavyzdys. Kai paklausiu Monikos, kur ji dabar yra (nes kartasi negrįžta paromis namo), kur tu esi, kur tu esi? Čia juk normalus klausimas, – feisbuko paskyroje rašė Aleksandras. – Nuotykis nuėjo per toli, o dar jos naujas draugas ją pripratino prie narkotikų (rūšies nežinau, gal čia kas nors tuo užsiima, išiaiškins). Štai ir turim rezulatą, ane Monika Račiūnaite. Niekuo aš jau nesistebiu. Svarbiausias šitoj Mykolas. Važiuojam kartu ir pasitikrinsim savo priklausomybes. Į narkologinį, ok.“

Monika Račiūnaitė, Aleksandras Pogrebnojus

Po šio pareiškimo M. Račiūnaitė feisbuko paskyroje paviešino narkotikų testo rezultatų nuotrauką.

Ją lydėjo įrašas: „Šiandien buvau Vilniaus priklausomybės ligų centre... Ir pasitikrinau dėl narkotinių medžiagų vartojimo. Kaip matote, rezultatai nuotraukoje. Kadangi nieko bendro su narkotikais neturėjau ir neturėsiu, buvo visai įdomi patirtis apsilankyti tokioje įstaigoje. Geros dienos!“

Tuomey pasiteiravus, ar moteris sulaukė A. Pogrebnojaus atsiprašymo, ji tik patikino, jog kol kas su vyru rimtai pasikalbėti progos neturėjo.

Tiesa, narkotikų vartojimu žmoną apkaltinęs Aleksandras tikino,kad jei testas bus neigiamas, dizaineris atsiims savo žodžius, atsiprašys žmonos ir viešai pareikš esąs kvailas, pavydus vyras.

Vis dėlto pora susitaikė. Šiuo metu jiedu vėl gyvena kartu. Aleksandras neseniai pristatė naujausią savo kolekciją, pristatymo metu podiumu žengė ir žmona Monika.

R. Jokubauskaitė prie vairo sėdo neblaivi

Vieša atgaila ir atsiprašymai išgelbėjo LRT laidos „Sveikinimų koncertas“ vedėją – Vilniaus miesto apylinkės teismas paskelbė, kad 66 metų Regina Jokubauskaitė nubausta, bet – ne griežčiausia bausme.

Byla R. Jokubauskaitei buvo iškelta po incidento kovo 9 d. vakarą, kai grįždama iš prekybos centro ji buvo sulaikyta neblaivi prie automobilio vairo. Apie neblaivią vairuotoją pareigūnams pranešė vienas pilietiškas vairuotojas.

Policijos pareigūnų surašytame pažeidimo protokole nurodyta, kad ilgametė „Sveikinimų koncerto“ vedėja R. Jokubauskaitė į alkotesterį pripūtė 2,08 prom. alkoholio. Tai – vidutinis girtumas.

Televizijos žvaigždė teisme pripažino jai pateiktus kaltinimus ir teisinosi, kad tą vakarą išgėrė alkoholio tik dėl to, kad labai blogai jautėsi. „Išgėriau dovanoto vyno, nors mano organizmas alkoholio netoleruoja, bet akimirksniu man nuėmė visus spazmus“, – sakė R. Jokubauskaitė, anksčiau bausta pora kartų už smulkius Kelių eismo taisyklių (KET pažeidimus). Ji tikino, kad po to apsitvarkė namus ir išvažiavo į netoliese esančią parduotuvę.

Regina Jokubauskaitė

R. Jokubauskaitės administracinio teisės pažeidimo bylą išnagrinėjusi teisėja Nijolė Žimkienė paskelbė, kad šiuo metu pensijoje esanti, bet pagal autorinę sutartį LRT dirbanti moteris į valstybės biudžetą privalės sumokėti 600 Eur baudą bei dvejiems metams netenka teisės vairuoti transporto priemonių.

Skirdama nuobaudą teisėja pažymėjo, kad R. Jokubauskaitės atsakomybę lengvina, jog ji dėl padaryto pažeidimo gailisi, galiojančių administracinių nuobaudų neturi, tačiau, anot teismo, padarė vieną šiurkščiausią Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų.

Tai – beveik švelniausia įstatyme numatyta sankcija, kokia galėjo būti nubausta R. Jokubauskaitė, nes jai grėsė bauda nuo 579 iki 868 Eur su teisės vairuoti atėmimu nuo dvejų iki trejų metų ir administracinis areštas iki trisdešimties parų.

R. Jokubauskaitės advokatas teisme sakė, kad moteris su jai skirta bausme sutinka ir teismo nutarimo neskųs aukštesnės instancijos teismui. Išklausyti teismo nutarimo R. Jokubauskaitė net neatvyko, teisėja sprendimą paskelbė jai nedalyvaujant.

Paviešinti esą žeminantys LMTA studentų egzaminų įrašai

Feisbuke ėmė plisti prašymas, kurį iniciavo praėjusią savaitę vykęs LMTA (Lietuvos muzikos ir teatro akademijos) pirmakursių specialybės egzaminas. Įraše prašoma melstis už studentus, kurie esą per egzaminą žemino vienas kitą ir darė protu nesuvokiamus veiksmus.

Feisbuko vartotoja esą paviešino tai, kas iš tiesų vyksta teatro studijų studentų egzaminų metu. Anot jos, studentai vaidina nuogi, o jų veiksmai veikiau primena orgijas nei vaidybą. Kaltinimų jos pasakojime sulaukė ir Vidas Bareikis, kuris, kalbėdamas su DELFI, tikino, kad visa tai žemina jį patį kaip dėstytoją, kuris visą save atiduoda jauniesiems talentams.

Vidas Bareikis

„Prašau stiprios maldos už Lietuvos muzikos ir teatro akademijos pirmakursius studentus, jų šeimas, dėstytoją/ režisierių Vidą Bareikį, nes vyksta baisūs dalykai, – taip feisbuke pradedamas moters įrašas. – Ketvirtadienį įvyko jų egzaminas, specialybės atsiskaitymas pagal Š. Saukos paveikslus, kurio metu studentai vaidino nuogi, buvo tyčiojamasi iš jų kūnų, vieni kitus žemino pačiais baisiausiais ir šlykščiausiais žodžiais, kokiais tik galima iškeikti kūno dalis. Vaikinai atvirai masturbavosi, šlapinosi vieni kitiems į burnas, buvo raginamos žaginimo scenos ir kiti baisūs dalykai. Melskimės, kad šitai būtų kažko naujo pradžia, kad tėvai, dėstytojai ir visi, kurie turi galią, priešintųsi, kad tai nebūtų priimta kaip originali meno forma. Kadangi patys studentai greičiausiai yra įbauginti ir mano, kad tai yra auka dėl meno, bet meno tame nerasta, o tik jaunų, jautrių ir patiklių žmonių išnaudojimas. Melskimės, dalinkimės.“

LMTA dekanė Elona Bajorinienė DELFI patvirtino, kad studentai egzaminų metu išties demonstravo etiudus pagal Šarūno Saukos paveikslus, tačiau neigė, jog jie tyčiojosi, šlapinosi ir masturbavosi: „Šito kurso egzaminas buvo ilgas ir sudėtingas, buvo daug užduočių. Pirmą dieną buvo užduotis dvejomis temomis: Vaikai ir Senukai. Antrą dieną vyko etiudai pagal trylikos dailininkų paveikslus. Buvo ir atskiras projektas – Saukos kambarys. Mūsų pirmakursių programoje yra įrašyta užduotis „Etiudai pagal paveikslus“.

Atšauktas festivalis „Karklė“

Rugpjūčio 12-ą duris turėjęs atverti festivalis „Karklė“ taip ir neįvyko. Žinią apie atšaukiamą festivalį DELFI paskelbė iki jo likus vos 3 dienoms.

„Su didžiuliu skausmu, po bemiegių naktų, vykdytų derybų iki paskutinės minutės privalome pranešti, kad šių metų festivalis neįvyks. Festivalis perkeliamas į kitus metus – rugpjūčio 18-20 dienas“, – kiek vėliau oficialiu laišku pranešė ir pats festivalio organizatorius Marius Tumšys.

Anot organizatorių, tokios situacijos priežasčių reikia ieškoti dar 2014-aisiais, kai Karklės festivalis patyrė rimtų išbandymų gamtos stichijomis. Tąsyk Lietuvos pajūrį merkęs lietus ir talžęs vėjas sugadino muzikos šventę bei išgąsdino festivalio dalyvius.

Norėdami susigrąžinti publikos pasitikėjimą, 2015 metais organizatoriai labai daug investavo į renginio infrastruktūrą ir jo kokybę. Todėl tais metais buvo surengtas pats brangiausias festivalis Lietuvos festivalių istorijoje, jame koncertavo tokios pasaulinės muzikos žvaigždės, kaip „Example“, Marlon Roudette, TIGA, „Rudimental“. Pastarajai grupei sumokėtas honoraras tapo didžiausiu, iki tol mokėtų Lietuvos festivaliuose koncertavusiems užsienio atlikėjams.

Festivalis "Karklė Live Music Beach  2015"

Tokios organizatorių pastangos lėmė, kad šeštasis Karklės festivalis buvo labai aukštos kokybės, tačiau tai, kokiais kaštais buvo pasiektas šis rezultatas, lėmė, jog 2015-ųjų metų festivalis buvo itin nuostolingas.

Anot organizatorių, prie to prisidėjo ir bendra pasaulinė tendencija, lemianti vis mažesnį muzikos festivalių dalyvių skaičių. Tai jau kelerius metus iš eilės patiria ne vienas žinomas Europos ir Baltijos šalių festivalis.

DELFI žiniomis, iki šiol asmenys, įsigiję bilietus į festivalį, negali atgauti sumokėtų pinigų. Organizatoriai problemas sprendžia ir su prekybininkais, sumokėjusiais pinigus už galimybę dirbti festivalio teritorijoje.

Tiesioginiame eteryje – necenzūruotas lytinis aktas

2002-aisiais Lietuvos pramogų pasaulį sudrebinęs sekso skandalas tiesioginio realybės šou „Akvariumas 2“ eterio metu sulaukė ne ką mažiau skandalingo tęsinio. Šįkart istorija pasikartojo televizijos projekte „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“, tačiau vaizdai – kur kas pikantiškesni nei prieš 14 metų.

Naujausio sekso skandalo sūkuryje – už projekto „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ ribų merginą turintis Renaldas ir netikėtai į projektą sugrįžusi raudonplaukė Aistė. Savo aistrų nesuvaldę jaunuoliai po naktinių išgertuvių pasimylėjo nepaisydami juos stebinčių vaizdo kamerų.

Renaldas ir Aistė

Be kita ko, tuo pat metu greta miegant kitiems projekto dalyviams – Juliui ir Viktorijai. Naktinėję žiūrovai portale „TV3.lt“ tapo ne tik Renaldo ir Aistės sekso scenos liudininkais, bet ir išvydo šį tą, ko pamatyti neturėjo.

Į DELFI kreipėsi pasipiktinusi realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ žiūrovė. Moteris tikino, kad tiesioginės transliacijos, kurią galima visą parą stebėti internetiniame portale, metu buvo galima išvysti ne tik Aistės ir Renaldo sekso sceną, bet ir jaunuolio lytinius organus. Vaizdas esą nebuvo cenzūruotas.

J. Jankevičius vos išvengė baudžiamosios atsakomybės

Žinomas humoristas, televizijos projektų vedėjas Justinas Jankevičius įsivėlė į kruvinas muštynes, tačiau išvengė baudžiamosios atsakomybės. Incidentas įvyko prie vieno sostinės barų, Justas sumušė iš Italijos į Lietuvą pasisvečiuoti atvykusius du brolius bei suplėšė jų drabužius ir sudaužė kompiuterio ekraną.

Vilniaus miesto apylinkės teismas liepos pabaigoje paskelbė, kad J. Jankevičiui nutraukia iškeltą baudžiamąją bylą dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir nesunkaus sveikatos sutrikdymo, nes jis susitaikė su nukentėjusiaisiais, šie jam atleido ir neturi jokių pretenzijų. Teisėjas Linas Dūdys pažymėjo, kad nors ir J. Jankevičiui byla nutraukta, bet jis į privalės sumokėti 10 MGL (376 eurų) baudą į nukentėjusių nuo nusikaltimų asmenų fondą.

Justinas Jankevičius, Justė Arlauskaitė-Jazzu

Anot teismo, jeigu J. Jankevičius per vienerius metus padarys baudžiamąjį nusižengimą ar neatsargų nusikaltimą, teismas jam šį sprendimą gali panaikinti ir iš naujo spręsti klausimą dėl baudžiamosios atsakomybės.

Nuosprendyje teismas konstatavo, kad prieš metus įvykusį konfliktą sukėlė ne J. Jankevičius, o nukentėjusieji italai, kai jie nepagarbiai pasielgė su humoristo drauge Juste Arlauskaite-Jazzu.

Nuosprendyje, kuriuo byla buvo nutraukta, taip pat pažymima, kad nėra įrodyta, jog J. Jankevičius italus sumušė su kitu asmeniu. Anot teismo, J. Jankevičius visą laiką nuosekliai tvirtino, kad italus mušė vienas.

Konfliktas tarp J. Jankevičiaus ir dviejų byloje nukentėjusiaisiais laikomų brolių italų Michelio ir Andre įsižiebė po to, kai vienas iš kitataučių ėmė stumdyti kartu su humoristu tądien vakarojusią bičiulę Saulę Šaltenytę. Ikiteisminio tyrimo metu tylėjęs, bet teisminio nagrinėjimo metu J. Jankevičius pareiškė, kad jis labai įsiuto, kai vienas italų nepagarbiai pasielgė su šiame bare buvusia tuomete jo mylimąja J. Arlauskaite-Jazzu – esą nukentėjusiuoju įvardijamas Michelis griebė atlikėjai už sėdmenų.

Justė Arlauskaitė-Jazzu

Tolimesnė įvykių eiga humoristą J. Jankevičių privedė prie santykių aiškinimosi kumščiais – italai nurodė, kad kaltinamasis vienam smogė du, kitam – gerokai daugiau kartų, be to, vienam brolių buvo sulaužyta nosis.

Dėl šio incidento teisme buvo apklausta ir buvusi J. Jankevičiaus mylimoji J. Arlauskaitė. Ji taip pat tikino, kad vienas italų esą jai sugriebė už užpakalio. Tiesa, atlikėja taip ir nesugebėjo paaiškinti, kodėl apie tai neužsiminė ikiteisminio tyrimo metu, kai buvo apklausiama policijoje.

E. Dragūnas išplūdo policijos pareigūnus

Spalio pabaigoje Vilniaus policiją papiktino skandalingojo Egidijaus Dragūno-Selo elgesys. Atkreipęs dėmesį rėkavimu bei įžeidžiančiais gestais, po patikrinimo atlikėjas atsidūrė komisariate.

Spalio 22 d., 2.40 val., Vilniuje, prie Karaliaus Mindaugo tilto kelių patruliai tikrino vairuotojų blaivumą. Jų dėmesį tyčia atkreipė atlikėjas Egidijus Dragūnas. Važiuodamas pro šalį prabangiame „Audi“ ėmė šaukti bei rodyti nepadorų gestą – vidurinį pirštą. Pareigūnai nesileido įžeidinėjami ir automobilį sustabdė prie artimiausio šviesoforo vos už 100 metrų. Automobilį vairavo blaivus Selo draugas, o keleivio vietoje sėdintis atlikėjas ėmė neužsičiaupdamas dėstyti savo požiūrį į Lietuvos policijos darbą.

Egidijus Dragūnas

„Tokie reidai – žmonių terorizavimas. Tai, ką daro Lietuvos policija – blogis. Tai neveiksminga, nes kiekvieną savaitgalį vyksta tie reidai, o žmonės vis tiek girti važinėja. Geriau valstybė nemokėtų už pareigūnų benziną ir darbą reiduose, o sumokėtų už taksi paslaugas. Aš jau metus neturiu teisių ir dėl to niekam nėra geriau,“ – dėstė E. Dragūnas. Savo tiradą papildė įvairiomis pirštų kombinacijomis, kol pareigūnams tai įgriso.

Policininkas išlaipino atlikėją ir pasodino į tarnybinį automobilį. Selas galiausiai atsidūrė komisariate, kur jam buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl policijos pareigūno garbės ir orumo įžeidimo, reiškiamo žodžiu ar kūno gestais bei viešosios tvarkos pažeidimo. Prabangų automobilį vairavęs draugas turėjo tęsti kelionę vienas.

Naktiniai Egidijaus nuotykiai baigėsi dar viena jam iškelta byla už smulkų chuliganizmą ir pasipriešinimą policijos pareigūnams. Už nepadorius gestus ir plūdimąsi Egidijui gresia bauda nuo 28 iki 86 eurų arba administracinis areštas iki 30 parų, o už nepaklusimą policijos pareigūnams –bauda nuo 144 iki 289 eurų arba administracinis areštas nuo 15 iki 30 parų.

E. Dragūno prašymu bylos nagrinėjimas atidėtas iki sausio mėnesio.

J. Statkevičiui – kaltinimai idėjų vagystėmis

Lapkričio pabaigoje mados gurmanai rinkosi į laukiamiausią metų renginį – naujausios Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymą „Litexpo“ rūmuose. Tačiau vos kolekcijos nuotraukoms pasirodžius internete, ėmė lietis diskusijos, kuriose netrūko kaltinimų plagijavimu.

Iš pradžių internautai ėmė ūžti, esą J. Statkevičiaus pristatymo idėja – podiumą uždengti šiaudais ir vietoje dekoracijų naudoti kaimo atributus – analogiška prieš šešerius metus mados namų „Chanel“ sukurtai kolekcijos pristatymo atmosferai.

2010-aisiais pristatytos Chanel mados namų kolekcijos akimirka, J. Statkevičiaus kolekcijos akimirka

Tačiau tai ne vieninteliai internautų kaltinimai, pasipylę socialiniuose tinkluose. Išnagrinėję J. Statkevičiaus pristatytus modelius, akylesni internautai pastebėjo, kad vienas iš Juozo modelių primena 2015-ųjų Sandro kolekcijos modelį.

J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymo metu podiumu žengęs modelis demonstravo žemę siekiančią nėriniuotą, juodais ir raudonais dryžiais puoštą suknelę. Panaši suknelė puošė ir 2015-ųjų pabaigoje pristatytą Sandro kolekciją. Tiesa, pastaroji suknelė buvo trumpa, tačiau internautams ji pasirodė itin panaši į Lietuvos mados guru modelį.

Juozo Statkevičiaus kolekcijos modelis ir Sandro 2015-ųjų kolekcijos modelis

„O ar galėjo podiumas būti kitoks, kai mes kalbame apie Lietuvos istoriją, – kilus šurmuliai kalbėjo drabužių dizaineris J. Statkevičius, pristatęs lietuviško tautinio kostiumo spalvomis sušvitusią savo 2017 pavasario-vasaros kolekciją. – Esame valstiečių tauta, kurios kostiumą stipriai įtakojo istorija bei Lietuvoje užuovėją atradusios tautos“.

Vis dėlto apie mestus kaltinimus dizaineris nepanoro samprotauti.

Po šio skandalo internautai ėmė nagrinėti ir kitų dizainerių kūrybą. Kaip mat ėmė sklisti ir pradedančiųjų siuvėjų bei žinomų dizainerių kūrinių palyginimai.

Juozas Statkevičius, Šarūnas Birutis

Ir nors internautai po kaulelį narstė visą šią kolekciją bei negailėjo piktų komentarų, Kultūros ministras Šarūnas Birutis visos institucijos vardu įteikė jam aukščiausią šios ministerijos apdovanojimą – aukso žvaigždę „Nešk savo šviesą ir tikėk“.

V. Dilys sudegino N. Bunkės orchidėjas

Birželio devintosios rytą Natalija Bunkė savo feisbuko paskyroje pasidalijo nuotraukomis, kurios privertė daugelį aiktelėti. Moteris prisipažino, jog su mylimuoju Vilamantu Diliu išsiskyrė, o šis išspyrė jos namo Klaipėdoje duris ir ėmė niokoti jos turtą.

„Viskas! Tylėti daugiau nebegaliu... Nes bijau ne tik dėl savo gyvybės, bet ir savo sūnaus. Šį rytą visiškai girtas Vilmantas Dilys, su kuriuo mes jau keletą dienų išsiskyrę, išspyrė mano namo Klaipėdoje duris ir įbėgęs pradėjo viską niokoti, sukrovė viską, ką rado po ranka, į laužą ir pradėjo deginti... Sudegė mano visos orchidėjos, drabužiai... Baisiausia tai, kad tai matė mano mažametis vaikas, kuris tuo metu miegojo su tėčiu... Aš po koncerto likau Vilniuje.

Niekada negalvojau, kad žmogų šitaip davesti gali alkoholis. Santykiai baigėsi... Ir baigėsi va taip... Aš nenoriu, kad mano gyvenimas virstų tragedija...“, – savo feisbuko paskyroje rašė išsigandusi moteris.

N. Bunkė skyrybų priežastimi įvardijo alkoholį: „Tai didžiulė jo bėda. Jis visą savo gyvenimą taip suėdė su tuo alkoholiu.“ Laimė, niekas nenukentėjo, tačiau buvo iškviesta policija. „Aš po koncerto Vilniuje miegojau ir namuose buvo Danielius su sūnumi Kristupu. Vilmantas 5 ryto leido sau ateiti ir išspirti terasos duris. Jos visos guli ant žemės. Įėjo į namus ir pradėjo viską, kas po ranka pakliuvo... Ten buvo didelės dėžės mano orchidėjų, jis visas tas orchidėjas sukrovė, drabužius sukrovė ir padarė didelį fakelą lauke, kaip matot“, – įvykį nupasakojo N. Bunkė.

Po šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau greitai jis buvo nutrauktas, nes Vilmantas atkygino N. Bunkei materialinę žalą.

D. Bilevičiūtė įsiamžino visiškai nuoga

Ne viena pikantiška fotosesija jau pagarsėjusi Daina Bilevičiūtė šįkart nustebino ir visko mačiusius. Garsi moteris nusifotografavo visiškai nuoga.

D. Bilevičiūtės įvaizdžiu rūpinosi Agnė Stumbrė su savo komanda: „Fotosesija drąsi, graži ir nevulgari. Daina atrodo kitaip, nei tikimasi. To mes ir siekėme, o afro stiliaus karolius, kuriuos ji devėjo ant nuogo kūno – gabenome iš paties Londono.“

Daina Bilevičiūtė

D. Bilevičiūtės kūna puošė ir suknelė su stebėtinai gilia iškirpte, tačiau pasak ją rengusios stilistės – tai buvo apgalvotas sprendimas. „Siekėme, kad matytųsi Dainos auskaras bamboje“, – pasakojo A. Stumbrė.

Po nuotraukų paviešinimo feisbuke užvirė arši diskusija – seksualu ar per daug. Vis dėlto pati Daina, rodos, kritikos nesureikšmina ir džiaugiasi meninių fotografijų rezultatu.

">
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)