„Retai reiškiu savo nuomonę viešai, bet nesuprantu, kodėl tiek daug aptarinėjama M. Trump, pasidariusi plastinių operacijų, kaip tai negražu ir nenatūralu, – savo nuomonę feisbuke dėstė Gruzijos milijonieriaus dukra S. Gelašvili-Niūniavė. – Manau, kad net plaukus persidažyti ar papraščiausiai makiažą pasidaryti jau nėra labai natūralu. Manau, kad kiekviena tai daromės.“

Ir nors viešai nė karto nebuvo patvirtinta, kad 46-erių Melania savo jaunystės eliksyro ieškojo pas plastikos chirurgus, netyla kalbos, esą jai buvo patobulinta nosis, padidintos krūtys, o veido raukšlės išlygintos injekcijomis.

Sofio Gelašvili-Niūniavė

„Viskas, kas susiję su saiku ir grožiu, jei ir be saiko... Svarbu, kad žmogus gerai jaučiasi ir pats sau yra gražus. Kodėl kitiems tai turi rūpėti? Ir apskritai, kodėl nuolatos aptarinėjama žmogaus išorė ir grožis? Manau, vidinis grožis yra daug svarbesnis, – savo nuomonę toliau dėstė Sofio. – Asmeniškai man, labai graži moteris.“

Tokia Sofio nuomonė įplieskė diskusiją, kurioje netrūko ir ją palaikančių, ir jos nesuprantančių. Vis dėlto kone ryškiausiai sušvito nuomonė, esą tokie apkalbinėjimai tėra didžiulis pavydas.

DELFI primena, kad 11-a metų susituokusi būsimoji pirmoji JAV pora augina dešimties metų sūnų Baroną. Nors ne paslaptis, kad Melanios jaunystė buvo kiek skandalinga – ji nevengė nusimesti drabužių prieš fotoobjektyvą ir pademonstruoti žydinčio slovėniško grožio.

Per interviu leidiniui „GQ“ Melania yra pasakojusi: „Nesu nieko pasidariusi. Gyvenu sveikai, rūpinuosi savo oda, savo kūnu. Esu prieš botoksą, prieš bet kokias injekcijas. Manau, kad jos žaloja veidus, pažeidžia nervus. Sensiu oriai – taip, kaip mano mama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)