„Bardako“ atidarymo šventėje linksminosi Danielius Bunkus su širdies drauge Viktorija Siegel, Karolina Toleikytė su drauge, Milita Daikerytė su mama, Kęstutis Verslovas, Eglė Skrolytė, kuri į šventę atvyko su viešumoje retai matomu su širdies draugu, Žygis Stakėnas su žmona, Kristina Ivanova, kuri pribloškė savo įvaizdžiu, Indrė Stonkuvienė, Rolandas Mackevičius, kuris prieš fotoobjektyvus šmaikštavo ir bučiavo žmoną Ievą ir būrys kitų.

O šeimininkai savo barą pristatė išties spalvingai: „Įprasta, kad valstybės turi istoriją, o „Bardakas“ turi... bardaką – ir ko tik čia nerasi! Pravėrus baro duris į akis krenta erdvus jo interjeras ir netradiciniai dizaino sprendimai, kurie persipina su vintažu, pastato autentiškomis detalėmis ir modernu: ant lubų puikuojasi sukabinti veidrodžiai ir dailininko Rubenso tapybos braižo paveikslai. Vos tik įžengus, po dešine, lyg ant pjedestalo stovi elektrinis fortepijonas, naktimis virsiantis didžėjaus pulto vieta. O virš jo – originalus rankų darbo juodų plunksnų ir mezginių sietynas, baro interjerui suteikiantis neįtikėtiną akcentą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)