Vienas pirmųjų savo įžvalgomis apie naująjį futbolininkų įvaizdį pasidalijo dizaineris Aleksandras Pogrebnojus.

Štai, kaip atrodo naujieji futbolininkų marškinėliai:

Šįkart mados kūrėjas ne tik nepagailėjo kandžių pastabų, bet ir tvirtai pareiškė, kad neskoningesnius marškinėlius sukurti vargu ar įmanoma.

„Visų pirma, noriu pabrėžti, kad ši kritika nėra skirta naujai buriamai Edgaro Jankausko Lietuvos rinktinei ir jos žaidėjams. Nors, aišku, spektaklio aktoriai ir režisierius galėtų ir savo nuomonę išsakyti.

Pamačiau naujus Lietuvos futbolo marškinėlius ir nustebau. Šis gamintojas tikrai galėjo ir labiau pasistengti, juk Europoje jis rengia vienintelę futbolo rinktinę (ir mūsų sporto funkcionieriai nesusimąstė kodėl. Ar čia kažkokios povandeninės srovės, kurių nežinom?).

Kas per pakasynų spalvų derinys? Atrodo, kad Lietuvoje futbolas tikrai mirė. Ir mes visi taip pasipuošę žygiuosim ant jo kapo, nugriautame Žalgirio stadione gedulingus vainikus dėti. Bent mano pirma asociacija – būtent tokia.

Aišku, visa LFF rinkodara apgailėtina. Tai jie liepia žiūrovams širdį į stadioną atnešti, tai neturėdami net normalaus stadiono bando mistiniu būdu Ronaldo kaip pomidorą ant sintetinio kilimo užauginti.

O dabar suaugusius vyrus privertė pasižadėti, kad jie atiduos paskutines jėgas... Čia kas, mus kokie futbolo monstrai iš Maltos puola? Ar mes savo žaidėjais jau visai nebepasitikime? Tai gal kaip Mefistofelis Faustą mūsų federacijos prezidentas visus rinktinės žaidėjus geriau priverstų kraujų pasirašyti... Tai būtų viešųjų ryšių triukas, per visą Europą nuskambėtų... Net į futbolo čempionato finalinį turnyrą patekti nereikėtų.

Matau, kad ne tik olimpiečiams, bet ir futbolininkams reikės alternatyvią aprangą kurti. O čia aš ramus – blogiau padaryti beveik neįmanoma.

Ir paskutinis klausimas šio šedevro kūrėjams – kodėl pas jus ant marškinėlių Vytis toks kūdas? Nejaugi jau paskutinęs jėgas baigia prarasti?“, – kandžiai klausė A. Pogrebnojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)