V. Alesius pirmadienio vakarą savo feisbuko paskyroje pasipiktino nepagarbiu A. Minalgos-Soliario elgesiu.

Pasak V. Alesiaus, naujausia Soliario ir reperio Kuznės bendra daina „Lėtai“ – anokia naujiena. Esą prieš dvejus metus šį kurinį Soliaris įrašė... su Viliumi. Tiesa, bendras jų darbo vaisius dienos šviesos taip ir nepasiekė.

„Kokius du metus gabalas gulėjo stalčiuj, kol štai vieną gražią dieną girdžiu tą patį šmotą su kitu reperiu. Susinaikink, seni“, – savo paskyroje pyktį liejo V. Alesius.

DELFI susisiekus su atlikėju Solariu, šis patikino, kad tai – ne vagystė. Jo žodžiais, pasikeitus muzikinei komandai seną dainą buvo nuspręsta prikelti naujam gyvenimui.

„Prieš porą metų pasiūliau V. Alesiui įrašyti dainą kartu, nes be proto žaviuosi jo kūryba ir repavimo technika. Įrašėme dainą, tačiau bendru sprendimu jos neišleidome. Daina tyloje ar stalčiuje gulėjo porą metų, kol, galų gale, atgimė pasikeitus muzikinei komandai ir prioritetams.

Pasikartosiu, ne dėl to, kad kažkas geriau ar blogiau repuoja. Jaučiuosi kaltas tik dėl to, kad sugaišau Viliaus laiką, o laimingas – nes jam gimė puikus tekstas, kurį jis, tikiu, panaudos savo naujam gabalui.

Čia ne konfliktas ir ne vagystė. Kūryba turi tęstis, o tokie „skandalai“ kaip šis – niekada nepasiekti viešumos“, – DELFI pasakojo atlikėjas Soliaris.

Soliario ir Kuznės bendra daina „Lėtai“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)