– Ugne, kuo įsimintiniausias Tau buvo šis kartas Amerikoje? Su kuo keliavai?

– Amerikoje lankausi jau ne pirmą kartą, tačiau šįkart keliavome visa šeima su labai konkrečiu tikslu – į sesers vestuves! Taigi, dvigubas jaudulys – visada prieš ilgas keliones mane aplanko malonus šiurpuliukas, o prieš sesers vestuves – ohoho... Kiek emocijų.

Kai prieš metus, vidurį nakties, ji mane prikėlė ir paskambinusi parodė sužadėtuvių žiedą – apsiverkiau iš džiaugsmo, taigi, galit suprasti, ką jaučiau prieš pačias vestuves.

Juolab, kad ruošiausi joms kokį pusmetį – surinkau visą video medžiagą nuo pat tėvų vestuvių, sesers gimimo… Iki jos pirmo išvykimo į JAV. Gavau tokią pat medžiagą iš jaunikio tėvų ir apie jį, na, ir pavyko sukurpti, manau, geriausią savo gyvenime filmuką.

– Kur vyko sesers vestuvės? Kokias žymias vietas dar aplankei?

– Savaitę praleidome Las Vegase, ten ir vyko šventė (mat, čia gimęs jaunikis). Viskas buvo planuota pagal vestuvinę „darbotvarkę“: mergvarkaris, vestuvių repeticija, šeimų susipažinimas, vestuvės. Buvome Britney Spears, Rodo Stewarto koncertuose, taip pat Calvino Harriso. Kitaip tariant – veiklos netrūko.

– Be kokio daikto niekada nevažiuotum į Ameriką?

– Visada kelionėse būtini tik du daiktai – pasas ir kreditinė. Visa kita – papildomi, nelabai būtini priedai. Aišku, kur kas ekonomiškiau juos pasiimt su savim. Na, ir dar vienas labai svarbus atributas – gera kompanija. Galbūt dėl to šįkart ir buvo tokia įsimintina kelionė – mano visa šeima oficialiai susigiminiavo su dar viena nuostabia šeima iš Amerikos.

– Dažnai sakoma, jog moterys JAV ne tokios gražios kaip Lietuvoje. Ar sutiktum su šiuo teiginiu?

– Kadangi Amerikoje moterų daug daugiau, todėl ir gražuolių, tikėtina, daugiau. Bet aš patriotė – lietuvės pačios gražiausios, o lietuviai patys geriausi.

– Kokiuose restoranuose lankeisi, galbūt, suviliojo koks įmantrus patiekalas?

– Seserį gana dažnai aplankau, todėl Amerikoje jau turiu savo mėgstamas vietas, mėgstamus patiekalus. Las Vegase taip pat buvau ne pirmą kartą, todėl labai didelių naujovių nesugalvoju… Išskyrus tikras amerikietiškas vestuves – tokiose dalyvavau pirmą kartą ir, nemeluosiu, tai geriausia, ką veikiau šiais metais.

– Ar liko laiko mergaitiškam apsipirkinėjimui?

– Šįkart vestuvinė „darbotvarkė“ atėmė visą laiką – negaliu pati tuo patikėt, bet neliko apsipirkimui laiko. Nors prioritetų sąraše šis punktas buvo paskutinis – matyt, dėl to. Temperatūra visą savaitę buvo virš 40 laipsnių – būtų nuodėmė tokią vasarą išmainyt į parduotuves.

– Jau parskridus patyrei nemalonumų. Dingo tavo daiktai. Kas nutiko?

– Lagaminas iš tiesų grįžo porą dienų vėliau nei aš. Kadangi pirmą kartą mano bagažas pasimetė – šiek tiek jaudinausi, tačiau prie daiktų neprisirišu – svarbiausia dokumentų nepamesti. Lagamine rūpėjo tik viena – dovana, kurią parvežiau. Dabar ji saugiai ir gražiai supakuota stovi ant stalo, laukia įteikimo.