„Goda – žinoma dainininkė. Nesvarbu, kūrė ji draužius ar ne, pakaks juos pareklamuoti per spaudą, ir Alijevams užteks pinigų ne tik duonai ir sviestui. Po to, ką Rolandas man pažadėjo, po to, kai tapo viešomis jo atleidimo iš „Juventus“ priežastys, po to, kai Goda be skrupulų glaustinukes pristatė kaip savo, esu įsitikinusi – Alijevų šeimos sąžiningumu tikėti neverta“, – sakė R. Labutytė.

Skandalui įsibegėjus, Godą Alijevą užstojo atlikėja Natalija Bunkė. Savo feisbuko paskyroje ji pasidalijo nuotraukomis ir paviešino tokį įrašą:

„Jei miela „dizainerė“ galvoja, kad ji yra protingesnė už penktoką, nes sugebėjo sukurti tokį „bodį“, tai sveikinu! Mieloji, pataisykite bent jau „klyno“ vietą! Nes jūsų lekalai „šūdini“! O jei protelio neužtenka „pasipiarinti“ be Godos Alijevos vardo naudojimo, tai tikiuosi po šio straipsnio ir jums užteks ant duonos ir sviesto! Įmetu jums, mieloji, bodžio lekalą. Nemokamai. Nupiešiau jį valgydama sriubą.“

Plačiau apie kilusį skandalą galite skaityti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (400)