„Open Kitchen“ projektas įkvėptas panašių iniciatyvų, gyvuojančių daugelyje pasaulio didmiesčių – Barselonoje, Liublianoje, Niujorke ir kitur. Šios idėjos esmė – vieną dieną sutartoje miesto vietoje susitinkantys kepėjai, virėjai, restoranų ir kavinių atstovai ar maisto vagonėliai, viliojantys praeivius savo skanėstais.

Gegužės 13-ąją Tymo turgelio prekybvietes užpildė „LocalT“, „Jurgis ir Drakonas“, „Vijokliai“, „Alkanas Briedis“, „Borsch“, „Gyvas Baras“, „Boom! Burgers“, „VaThaiTaU“, „PastaPasta“, „Karvė ir Viščiukas“, „Yucatan“, „Krido Bistro“, „TJ Juice Bar“, „Aula“ ir net aštuoni maisto vagonėliai – „Juokiasi Puodas“, „Black Mamba“, „City Chef“, „Poffertjes“, „Pizza Verde“, „Donut Hub“, „Peligroso“, „Sweet Morello“.

Renginio akimirkos galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)