Dažnai įvairiose fotosesijose pozuojanti mergina tikina, kad savęs profesionaliu modeliu nevadina, nors pasiūlymų išties gausu. Beje, pirmoji pažintis su modelių pasauliu įvyko dar tada, kai Agnei buvo vos šešeri. Mergaitę į modelių agentūrą atvedė mama.

„Miss USSR UK“ - tai vienintelis tarptautinis grožio konkursas, kuriame renkama gražiausia buvusios sovietų sąjungos mergina. Į konkurso finalą atrenkama 15 merginų, kurios varžosi ne tik grožiu, bet ir talentais.

Konkurso komisijoje kasmet sužiba žymiausi rusiškos kultūros veidai, netrūksta svečių ir iš Didžiosios Britanijos.

Anksčiau tas pats konkursas vadinosi kitaip – „Miss Russia“. Jame taip pat dalyvaudavo kitatautės merginos, tačiau jos atstovaudavo Rusijai. Pasak konkurso organizatorių, tokios taisyklės nepatiko ir jiems, ir dalyvėms, tad nutarta keisti pavadinimą.

„Merginos nori pristatyti savo šalis, jų grožį ir didžiuotis, kad yra kilusios iš ten, iš kur kilusios. Apsvarstėme daugybę pavadinimų, tačiau neradome geresnio sprendimo, kaip apibendrinti merginas, gyvenusias toje pačioje šalyje, kalbėjusias ta pačia kalba“, – anksčiau portalui Tiesa.com sakė prisistatyti nenorėjusi viena konkurso „Miss USSR“ organizatorių.

Būtent konkurso pavadinimas sukėlė daugiausiai aistrų, dar 2013-aisiais Lietuvos ambasada Londone pasmerkė tokį renginį ir išplatino viešą pranešimą. Diplomatai tuomet pareikalavo pašalinti Lietuvos vardą iš visos su konkursu susijusios literatūros bei oficialaus konkurso tinklapio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2082)