Renginyje sudalyvauti progos nepraleido menininkė Monika Dirsytė, olimpietė, šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė, balerina Kristina Tarasevičiūtė, dainininkė Diana Dargienė, laidos „Sąmokslo teorija“ redaktorė Ramunė Klivečkienė, atlikėja Anžela Adamovič bei jos mylimasis Žygimantas Gečas, o taip pat – kepyklėlės „Liu Patty“ įkūrėja Liucina Rimgailė, modelis Simona Starkutė.

Renginiui dirigavo televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė.

Virtuvės šefas Reinaldas Janonis garsias moteris kvietė atskleisti savo kulinarinius gebėjimus bei pasimokyti naujų receptų. Pasidarbuoti teko visoms be išimties – kam morkas skusti, kam obuolį lupti, o kam – sultis gaminti.

Šįkart viešnios mokėsi virti kiaušinius be lukšto burokėlių sultyse, gaminti salotas su daigais, sėklomis ir daržovėmis bei plakti sveikuolišką anakardžių pieno kokteilį su vaisiais.

Balerina K. Tarasevičiūtė atskleidė, jog rytais pasilepina puodeliu karštos kavos. 9 ryto prabundanti šokėja jau po valandos turi būti pirmojoje baleto pamokoje, o jos dažnai užsitęsia iki vėlumos. Liekna it smilga Kristina prisipažino – vakarieniauti dažnai tenka ir puse 11 vakare. O štai paklausta, kokį maistą valgo prieš miegą, ji juokais prisipažino: „Tą, ko nesuvalgau per dieną“, – juokėsi K. Tarasevičiūtė.

Verslininkė bei keksiukų karalienė L. Rimgailė patikino, jog svarbiausias jos dienos valgymas – tai pusryčiai.

„Pusryčiai man – dienos karalius, švenčiausias dalykas. Vieversėlis esu, tad anksti keliuosi, bet be pusryčių iš namų kojos nekeliu“, – prisipažino moteris.

O štai Arno Klivečkos žmona R. Klivečkienė atskleidė, jog ryte šeimynai pateikia itin sveikus ir maistingus žaliavalgiškių kokteilius ir tik tuomet ateina metas pusryčiams.

Nuolat prieš fotografų fotoobjektyvus įvairiuose pasaulio kampeliuose pozuojanti S. Starkutė prisipažino, jog būdama svečioje šalyje, pusryčių dažniausiai nevalgo - mat viešbučiuose jie patiekiami ankstų rytą, o ji... tiesiog pramiega.

Paklausta, ar manekenėms leidžiama valgyti šį tą daugiau nei vieną salotos lapą ar kruopą, S. Starkutė paneigė grožio industrijoje įsišaknijusį mitą: „Visko duoda, tik tavo pasirinkimas - valgyti ar ne. Patikėkit manimi, daugelis manekenių tiek valgo...“

Garsus modelis atskleidė, jog neatsisako ir kaloringesnių patiekalų.

Dievas apdovanojo gera genetika. Galiu valgyti ką noriu. Be abejo, nevalgau sunkaus maisto su daug padažų, tik sveiką, gerą, šviežią maistą. Bet niekuomet neskaičiuoju kaloriju. Kasdien stengiuosi daug judėti, mano darbas – stovimas, tad kalorijos, matyt, sudega automatiškai“, – sakė S. Starkutė.

Renginio „Pusryčiai su „Borges“ akimirkos – nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)