Viktorinoje žinomi dainininkai rungsis dvejose komandose vieni su kitais, spėdami kūrinius ir atsakinėdami į muzikinius klausimus. Juos užduos ne tik garso režisieriai, bet ir niūniuojantys vaikai.

Atspėti kūrinį reiks ir stebint, pavyzdžiui, šokėjų atliekamą šokį, nelydimą muzinio akompanimento. Laidoje skambės ištraukos iš žinomų kino filmų, miuziklų. Žinias reiks pademonstruoti spėjant pačių įvairiausių žanrų kūrinius.

Pirmosios laidos dalyviai – Radžis, Birutė Dambrauskaitė, Jurijus Smoriginas, Vudis, Liepa Mondeikaitė ir Dovydas Šamrajus. Buvęs vaikinų grupės "Pikaso" narys D. Šamrajus prieš kelerius metus patyrė rimtų nemalonumų ir net sėdėjo teisiamųjų suole.

Atlikėjas buvo teisiamas už disponavimą narkotinėmis medžiagomis. 2014-ųjų vasaros pradžioje Klaipėdos teisme išgirdo teismo verdiktą - jam buvo skirta nemenka piniginė bauda ir pusmečiui apribota laisvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)