„Sutikau Naujus su brangiausiu žmogumi – savo vyru, tad sveikinu visus su Naujaisiais ir linkiu 2016 metais nepamiršti savo mylimųjų... Rūpinkimės vieni kitais, mylėkime ir vienas kitą labai branginkime! Su!“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje džiugiai rašė D. Gutauskienė.

Donata Gutauskienė-Laisva Naujuosius metus pasitiko su pataisos namuose kalinčiu mylimuoju

Su televizijos laidų vedėja Marijampolėje gimęs R. Gutauskas susituokė dar rugpjūčio 21 d. Alytaus pataisos namuose, kur už anksčiau padarytus nusikaltimus atlieka bausmę. Jo išrinktoji, kilusi iš Jurbarko rajono, yra 13 metų jaunesnė. Kartu jie augina sūnų.

Gruodžio mėnesį R. Gutauskas buvo pripažintas kaltu dėl svetimo turto pasisavinimo – jis neteisėtai užvaldė beveik 20 tūkst. eurų kainavusią žemės ūkio techniką. Tai – jau aštuntasis nuosprendis jo gyvenime.

Už grotų vyras turės praleisti 6 metus – jam į gruodžio mėnesį paskelbtą nuosprendį įskaičiuotas kalinimas nuo praėjusių metų rugsėjo, todėl į laisvę jis turėtų išeiti tik 2020 m. rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (526)