Laikraščio teigimu, D. Britanijos karalienė nusiuntė savo dvariškį nupirkti tokį grotuvą ir net paprašyti karališkos nuolaidos. Elizabeth nusipirko sidabrinį šešių gigabaitų "iPod" mini versiją. Į grotuvą galima įrašyti 1 tūkst. 500 dainų. Įrenginio baterija neišsikrauna 18 valandų.

Naujasis karališkasis pirkinys kainavo 169 svarus (307 JAV dolerius). Deja, "Sun" neskelbia, ar D. Britanijos karalienei pavyko gauti nuolaidą.

"Karalienė mėgsta muziką. Ją sužavėjo šis mažytis patogus įrenginys, - sakė vienas dvariškis. - Akivaizdu, kad dainų parsisiuntimas į "iPod" karalienei yra sudėtingas procesas. Tačiau esu įsitikinęs, kad kuris nors iš dvariškių jai padės".

"Sun" taip pat rašo, kad Elžbietos sūnus princas Andrew prieš ketverius metus savo motinai padovanojo mobilųjį telefoną ir pamokė juo naudotis. Kol kas nežinoma, ar D. Britanijos karalienė turi asmeninį kompiuterį ir ar moka juo naudotis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją