Pirmasis, praėjus 11 sekundžių nuo pasirodymo pradžios, raudoną mygtuką paspaudė Donatas Montvydas, dar po 3 sekundžių abejonės išssiklaidė ir Ingai Valinskienei – ji taip pat panoro pamatyti, kas atlieką amerikiečių grupės „Kings of Leon“ dainą „Use Somebody“.

„Labai spalvinga iš karto. Tokia vaivorykštė“, – savo vyrui Arūnui šnabždėjo I. Valinskienė. Trečiasis mygtuką paspaudė Merūnas Vitulskis, o paskutinioji – Katažina Zvonkuvienė.

Pasirodymu mėgavosi ne tik visi projekto mokytojai, bet ir žiūrovai, kurie baigiantis dainai jau plojo pakilę iš savo vietų.

Tiesa, mergina dainą atliko stovėdama už uždangos. Tai vienas iš pasaulinių projekto „The Voice“ pakeitimų – publika galės įvertinti, kaip jaučiasi mokytojas, nematydamas dainuojančio kandidato.

Išgirdę aksominį R. Žibaitytės balsą mokytojai ėmė spėlioti, kaip ji galėtų atrodyti. „Svoris – 53. Juodų plaukų. Žydrų akių“, – dainininkės portretą bandė nupiešti Merūnas. Taikliausiai tai padaryti sekėsi K. Zvonkuvienei. Ji atspėjo, kad uždangos stovi žyydraakė blondinė.

Kalbas raminti ėmėsi A. Valinskas: „Ten yra deivė. Atsipalaiduokime ir mėgaukimės tuo, kas skambėjo ir tuo, ką pamatysime. Atidarykite greičiau!“.

Mergina sako tikėjusi, kad atsisuks du mokytojai, bet ne visi 4. Pasvarsčiusi R. Žibaitytė nusprendė prisijungti prie Merūno komandos, nors dideles pastangas ją prisivilioti į savo mokinių būrį rodė ir D. Montvydas.

Tiesa, mergina nėra naujokė muzikos pasaulyje.Anksčiau ji yra dalyvavusi „Muzikos akademijoje“, koncertų ir TV projektų metu pritarusi populiariems šalies atlikėjams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)