Išlipusi iš prabangaus automobilio J. Vežauskaitė neslėpė jaudulio. Kelis kartus giliai įkvėpusi ir užsidėjusi nuometą ant akių, skambant gyvai atliekamai muzikai, moteris nužingsniavo altoriaus link. Jaunuosius sutuokė kunigas Ričardas Doveika. Po vestuvių Julija pasirinko vyro pavardę ir tapo Žiže.

DELFI kalbinta J. Vežauskaitė teigė, kad šventės organizavimu rūpinosi pati. Po ceremonijos bažnyčioje šventė persikelia į restoraną, kuriame susirinks artimiausi šeimos nariai. Suknelę nuotakai pasiuvo dailininkė-dizainerė Airida Skrickienė: „Iš pradžių turėjau vieną viziją, o išėjo visiškai kitaip. Džiaugiuosi, kad pasitikėjau Airida, ji pranoko visus mano lūkesčius.“

Kadangi abu jaunavedžiai yra gimę trečią skirtingų mėnesių dieną, vestuvėms liepos 3 pasirinkta neatsitiktinai. Pašnekovė teigė nežinanti, kur vyks kopinėti medų, nes tai patikėjo nuspręsti savo sutuoktiniui. Julija ir Laurynas susipažino viename vakarėlyje. Moteris teigė, kad niekada negalvojo sutikti savo antrosios pusės tokioje vietoje. Iki vestuvių pora draugavo trejus metus. J. Vežauskaitė teigė, kad tiek laiko tikrai užteko įsitikinti, jog L. Žižys yra jai skirtas vyras.

„Nėra ko ilgiau laukti. Esame abu suaugę, žinome, ko reikia, ko norime. Nėra ko delsti, mūsų santykiai yra idealūs. Abu esame pasiruošę. Esu gerbiama, mano vyro puikus humoro jausmas. Žiūrime į ateitį viena kryptimi. Atsisprendimą lemia palaikymas ir tai, kokiu žmogumi aš tampu su juo. Mūsų santykiuose nematau jokių neigiamų dalykų, tik teigiami. Kol kas kalbame tais pačiais sakiniais, žiūrime ta pačia kryptimi“, - apie santykius kalbėjo J. Vežauskaitė.

Poros vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)