Pašnekovė džiaugėsi, kad koncertas buvo labai smagus, tačiau tikėjosi išvysti daugiau grupės fanų. „Žmonių nebuvo labai daug. Nuvykusios į koncertą sutikome daug lietuvių draugų. Juokėmės, kad jautėmės labiau tarp lietuvių, nei tarp latvių, visur girdėjosi lietuvių kalba“, - juokėsi dainininkė.

U. Šilagalytė niekuomet nepraleidžia progos sudalyvauti mėgstamos grupės koncerte. Mergina teigė, kad jei yra proga išvysti savo dievaičius scenoje, ji būtinai tuo pasinaudos. „Nors „Kings Of Leon“ nėra mano pati mėgstamiausia grupė, tačiau sukelia man gražius sentimentus. Renginys tikrai patiko. Labai pasisekė, kad nelijo, nes jau buvome pasiėmusios lietpalčių“, - džiaugėsi Urtė.

Po koncerto atlikėja kartu su draugėmis neskubėjo į viešbutį, o apsilankė naktiniame Rygos senamiestyje. Tiesa, pratęsti linksmybes merginoms sutrukdė šaltas oras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)