Priešais susirinkusius žurnalistus sėdėjo Karina, rankose laikanti tikrą kiaulės širdį, kraujuojantis Egmontas Bžeskas ir Arvydas Martinkėnas.

Pamėlusia "poteriaujančia" vienuole buvo virtusi E. Bžesko žmona Reda. Svečiams kraujo stiklinaites dalino pusnuogis žaizdotas vyras.

Tokioje biuro aplinkoje tarp gyvų numirėlių pristatytas K. Krysko-Skambinės naujausios dainos "Jausmų labirinte" vaizdo klipas atrodė kaip puiki Stepheno Kingo romano ekranizacija.

Kaip tikino E. Bžeskas, šiame klipe panaudoti kadrai yra iš būsimo siaubo filmo, kuris pasirodys 2015 metais. Mirtišę iš "Adamsų šeimynėlės" ar Japoniškų siaubo filmų dvasią primenanti Karina vaizdo klipe nusifilmavo ir gana atvirose scenose.

"Karina vaidina nuoga tikrai ne dėl sensacijos, - sako E. Bžeskas. - Filme pasakojama istorija, paremta tikrais faktais, kai merginos, pažeistos nelaimingos meilės, ryžtasi nusižudyti. Kalbame apie vieną istoriją, kuri nelaimingai užgeso ant traukinio bėgių. Pagrindinė herojė patenka į tamsiausius savo pačios pasąmonės vingius, dėl to dramaturgija čia labai sudėtinga ir iki galo žmogiškai nesuvokiama. Šiame jausmų labirinte susikauna dvi galingos jėgos - blogis ir meilė. Juodų minčių srautas merginą tempia į pačią didžiausią beprotybę nusižudyti, tačiau begalinės meilės jausmas pasirodo galingesnis. Žodžiai „Aplenkusi lemtį, naktis sunaikinta, už lango jau švinta“ – šiuo atveju šviesa – tai naujos meilės ir gyvenimo pradžia. Pabaigoje mergina atveria duris į juodžiausią pasąmonės „kambari“. Naivios meilės svajonės galutinai virsta tamsiomis blogio pagundomis, tačiau paskutiniu lemiamu momentu mergina supranta – neverta gyvybės auka, dėl trumpos gyvenimo nevilties. Meilė nugalės visas pasaulio juodąsias jėgas... nes mes turime pasirinkimą – mylėti ne tik save, bet ir visą pasaulį. Meilė yra negailestinga, dažniausiai ji atvira, nuoširdi, linksma, vėjavaikiškai akla ir dažnai visiškai nuoga.“

Šis muzikinis dainos klipas, anot E. Bžesko, yra skirtas savižudybių prevencijai. Todėl trumpametražio filmo pabaigoje jis netgi pridėjo savo citatą: "Gyvenimas yra pati brangiausia mūsų vertybė, todėl tik beprotis gali sugalvoti ją nutraukti savavališkai! Neverta aukoti gyvybės dėl trumpos gyvenimiškos nevilties!"

Vaizdo klipo pristatymo akimirkos - DELFI Galerijoje:

Muziką dainai parašė Arvydas Martinėnas–Vudis. Žodžius kūrė Rūta Lukoševičiutė ir A. Martinėnas. Klipą režisavo E. Bžeskas, montavo A. Martinėnas–Vudis. Filmavo A. Martinėnas–Vudis, E. Bžeskas, Lukas Pačkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)