Mokytoja tapo geriausia drauge

Pastaruoju metu renginiuose galime išvysti atlikėjas Baibą Skustenę bei Urtę Šilagalytę. Prieš penkerius metus merginos susipažino dalyvaudamos muzikiniame projekte „Muzikos akademija“. Dainininkės artimiau pradėjo bendrauti prieš metus, kai Urtė ėmė lankyti vokalo pamokas pas Baibą. Pastaroji labai džiaugiasi, kad Urtė greitai tapo gera drauge.

„Kitaip negalėjo būti, juk Urtė – miela, nuoširdi, atvira, graži, talentinga, linksma, net sakyčiau trapi,“ – kalba dainininkė.

Komplimentų apie Baibą negaili ir Urtė: „Ji - draugė, kuri visada pagelbės. Žinau, kad visuomet galėčiau jai drąsiai skambinti, jei prireiktų greitos ir netikėtos pagalbos. Baiba – draugė, kuri prajuokins, neleis liūdėti. Man atvažiavus blogos nuotaikos, ji stengiasi iškart mane pralinksminti. Visuomet su ja galime pietų pasigaminti bei linksmai leisti laisvalaikį.“

Draugės jau spėjo patirti ir ne vieną linksmą nuotykį.

„Su Urte niekados nebūna liūdna. Prisimenu, kai vieną vakarą važiavo taksi iš koncerto. Buvome labai pavargusios. Taksistas įjungė rusišką dainą, o Urtė pradėjo ją pilna gerkle dainuoti. Aš miriau iš juoko. Taksistas buvo labai laimingas už tokį nemokamą koncertą,“ – juokdamasi kalba Baiba.

Baiba Skurstienė ir Urtė Šilagalytė

Visuomet sulaukia pagalbos iš Urtės

Atlikėja turėjo progos įsitikinti Urtės draugyste įvairiais gyvenimo atvejais.

„Ji labai manimi rūpinosi po operacijos. Vis skambindavo ir klausdavo, ar viskas gerai, ką atvežti ir panašiai. Taip pat kažkada buvau peršalusi ir baisiai užkimusi, neturėjau automobilio, tai jai paskambinau ir paprašiau nuvežti į polikliniką. Ji su malonumu atvyko ir mane pasiėmė, nesvarbu, jog jai teko kamštyje ilgai prabūti. Žinoma, labai nuoširdus palaikymas buvo man dalyvaujant nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje,“ – pasakoja populiari dainininkė.

Merginos tikina, kad pramogų pasaulyje tikrai galima susirasti draugų. Pasak jų, tik laikas parodo, kokie aplink supa žmonės.

„Kiekvienas esame skirtingas ir savaip matome bei įsivaizduojame pasaulį, kas jame vyksta. Galbūt man netikras žmogus kitam atrodys be galo nuostabus. Todėl tikrai sunku pasakyti, kaip šou pasaulyje neapsigauti tarp veidmainių ir nuoširdžių žmonių,“ – kalba Urtė.

Kolegės – geriausios draugės

Dainininkė Liepa Mondeikaitė prisipažįsta, kad pramogų pasaulyje rado nemažai draugų. Žinoma, artimiausios draugės – jos kolegės grupės „Pop Ladies“ merginos.

„Iš pradžių, mes buvome tik kolegės. Vėliau pradėjome dirbti kartu, taip pat leisti laisvalaikį. Atsirado bendrų interesų, pomėgių. Ir dabar esame geros draugės. Jos – nuostabios, profesionalės, asmenybės, ypač džiaugiuosi merginų nuoširdumu“, - kalba atlikėja Liepa.

Grupė "Pop ladies"

Deivydas Zvonkus – geriausias draugas

Tarp žinomos merginos gerų draugų – ir atlikėjas Deivydas Zvonkus.

„Deivydas man – kaip brolis. Juk visiems žmonėms būna momentų, kaip jie nori išsikalbėti bei sulaukti patarimų. Deivydas – iš tų žmonių, pas kurį visuomet važiuoju, kai man būna negera. Jis visuomet mane išklauso, duoda patarimų. Po pokalbio su juo, būna ramiau. Būtent per juos išryškėja draugo įvairios teigiamos savybės,“ – pasakoja dainininkė Liepa Mondeikaitė.

Pasak merginos, vyras ir moteris tikrai gali būti geri draugai: ,,Turiu gyvą pavyzdį, save ir Deivydą. Tai reiškia, jog moteriška ir vyriška lytis gali būti tik geri draugai. Niekados tarp mūsų nieko daugiau nebuvo. Tai tik broliški bei draugiški santykiai,‘‘– teigia populiari atlikėja.

Deivydas Zvonkus, Liepa Mondeikaitė ir Natalija Bunkė

Nesusidūrė su blogais žmonėmis

Liepa pateko į pramogų pasaulį būdama labai jauna. Ji tikina, kad niekuomet šioje sferoje nesusidūrė su blogais žmonėmis. ,,Aš stengiuosi nuoširdžiai bendrauti su visais žmonėmis. Tikiu, kad mes prie savęs traukiame žmones. Jei patys esame geri bei nuoširdūs, tai tokie žmonės tave ir sups. Nesistengiu būti intrigų rate, apšnekėti kitus, todėl mano draugų tarpe niekados nebuvo žmonių, kurie apsimestinai bendravo dėl tam tikros naudos,“ – pasakoja Liepa.

Draugus rado realybės šou

Atlikėjas Arvydas Martinėnas – Vudis stengiasi su visais bendrauti draugiškai.

,,Šiaip esu draugiškas tipelis, kuris bičiuliaujasi su dauguma žmonių. Aišku, artimiausius santykius palaikau su tais žmonėmis, su kuriais dirbu: Grūdu, Dūmu, Bartu, grupės ,,Dar“ merginomis. Dar yra geras draugas Haroldas iš ,,Pikaso“. Su juo bei Grūdu jau aštuonerius metus bendraujame, nes esame iš to paties puodo. Dažnai susibėgę, prisimename realybės šou ,,Kelias į žvaigždes“, jame įvykusius linksmus nuotykius, kurie mus suartino,“ – pasakoja dainininkas.

Vudis, Anatolijus ir Grūdas, grupė DAR

Geras Antano Nedzinsko draugas

Kaip bebūtų netikėta, Vudžio geras draugas - dainininkas ir buvęs Seimo narys Antanas Nedzinskas. Jų draugystė prasidėjo keistai. Pasibaigus realybės šou, dainininkas Vudis sulaukė neįprasto skambučio. ,

,Atsiliepus telefonu, išgirdau sakant: ,,Labas, čia Antanas skambina. Man patinka tavo dainos“ Galvojau, kas toks? Buvome uždaryti realybės šou ir nelabai žinojom apie kitus realybės šou dalyvius. Kažkiek nuogirdomis buvau girdėjęs apie Antaną. Jis pradėjo sakyti, kad kuria dainų tekstus. Kaip tik buvo savaitgalis, o aš vaikščiojau po barus, tai Antanas prie manęs prisijungė. Taip užsimezgė mūsų draugystė“, - kalba atlikėjas.

Iš pradžių jam Antanas pasirodė keistas, tačiau ilgainiui priprato prie jo keistenybių ir jų visai nepastebi.

,,Kadangi aš irgi toks priplaukęs, tai lengvai mes susibendravome. Galiu pasakyti vieną dalyką: tie, kas nepažįsta Antano, jie ir susidarę klaidingą nuomonę apie jį. Jis yra labai geras, nuoširdus, protingas žmogus ir talentinga asmenybė,“ – teigia Vudis.

Vieną kartą draugai važiavo Antano senoviniu autobusiuku. Prie Mindaugo tilto jis sugedo. Tuomet Antanas išvažiavo kito automobilio pasiimti. Vėliau pirmą kartą gyvenime Vudis vairavo tą autobusiuką. ,,Buvo ne paprastas vairavimas, o tikras iššūkis, nes tame autobusiuke nebuvo vairo stiprintuvo. Žodžiu, turėjom daug juoko ir nemažai streso. Svarbiausia, sėkmingai pasiekėm autodirbtuves,“ – šypsodamasis kalba dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)