„Po šio sekmadienio vakaro jaučiu ypatingą artimų žmonių, draugų ir gerbėjų palaikymą – ačiū jiems už tai. Gerų žodžių antplūdis tikrai veikia pozityviai“ - teigia T. Rimgaila. Nuoširdžiai pasakodamas apie daugiau nei 3 mėnesius trukusi gyvenimą projekte, emocijų šokėjas neslepia ir dabar.

„Mes tikrai daug dirbome, gyvenome šiuo projektu, valandų valandas rinkome tą vienintelę, ypatingą muziką, patys kūrėme choreografiją, ieškojome kitokių sprendimų... rizikavome, bet labai tikėjome tuo ką darėme, lipome į sceną su mintimi, kad ne pirma vieta svarbiausia. Savo tikėjimu, o ne pinigais prisikvietėme daug kūrybingų žmonių, kurie sutiko dirbti kartu: mūsų stilistė Olga, dizainerė Aina, fotografai Viktorija ir Ramūnas, filmų kūrėjai Ramunė bei Mantas, ledo skulptorius Mindaugas. Komisija reikalavo daug, bet jie net nenumano, kiek daug reikalavimų kėlėme patys sau“, – kalbėjo T. Rimgaila.

„Laisvas pirmadienis privertė mane susimąstyti, bet ne sustoti.“ – pokalbį tęsia Tadas.

„Šiandien gyvenu artėjančio šeštadienio nuotaikomis. Pratęsdamas spalį pristatytą šokių vakarų ciklą „Tarnybinis romanas“ su kolegomis Vilniuje organizuoju smagų vakarėlį „Viva Cuba!“ tema „Šokių bare“. Šis projektas jau turi nemažą būrį gerbėjų, kurie mėgsta šokius ir vertina kokybiškus renginius. Kviečiu prisijungti ir tuos, kurie seniai svajoja pasinerti į šokio sūkurį, bet nedrįsta. Tai, kad šokis yra viena geriausių terapijų ne tik blogai nuotaikai, bet ir depresijai išgydyti, nedrįsta ginčytis net specialistai. Tad šį šeštadienį pažadu linksmintis iki paryčių! Tikiuosi, kad Tina prisijungs, labai lauksiu ir kitų šokio projekto dalyvių“, – kalbėjo T. Rimgaila.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)